Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
31 Paź 2005, 15:22
Hej
Może ktoś się zna na nagrywarkach?? konkretnie o Nero Express chodzi
Kwestia jest taka chciałam nagrać płyte z muzą i pojawia się komunikat
" Nośnik nie jest zapisywalny
Nosnik wymagany do tej kompilacji CD-R/RW
Typ nośnika w nagrywarce CD-R"
Wydaje mi się że to nie ma związku z płytą, bo możliwe jest zeby 10 płyt pod rząd niekoniecznie wszystkie jednakowe były zepsute, porysowane albo cos w tym stylu??
Coś w ustawieniach???
Z góry dzięki za odp
01 Lis 2005, 19:13
http://www.google.pl/search?hl=pl&q=%22 ... Szukaj&lr=
nikt nie odpisuje wiec moze to pomoze
ale tylko muzyki nienagrywa??
01 Lis 2005, 19:36
proktor
No ja tlyko muze nagrywam;-)
Nie wiem jak z resztą, ale dzięki za linka.
Popatrze może coś się znajdzie
Ale wątpie, żeby to coś z konfiguracją było wszystko jest ustawione oki, poza tym jak by była konfiguracja skopana to od początku by nagrywarka nie chodziła, a jakoś do tej pory działało dobrze.
Pzdr
01 Lis 2005, 20:14
ja myśle że na tą płyte poprostu nienagrasz nic kup se płyty innej firmy ja miałem taki przypadek na niektóre płyty moja nagrywarka nienagrywa nic
02 Lis 2005, 14:00
keps
No tak ,ale wiesz nie próbowałam nagrywać na płyty jednej firmy, tylko na kilka różnych. z teog wniosek, że wszystkie są uszkodzone?
No chyba niebardzo.
A jak bym zainstalowała inny program do nagrywania pomoże???
03 Lis 2005, 21:04
Przecież samo Nero zakomunikowało Ci, że do zakończenia procedury zapisu potrzebny jest nośnik wielokrotnego zapisu (CD-RW), a nie zwykły CD-R. Próbowałaś z CD-RW??? Pewnie ustawiłaś nieświadomie format docelowy dysku jako RW i dlatego nero nie potrafi przyjąć innych formatów CD.
03 Lis 2005, 21:09
Hpest
To tylko o to chodzi??? Mam przestawic z CD-RW na CD-R??
Nie próbowałam z CD-RW, ale wydaje mi sie, że nic nie było przestawiane ale jutro zobacze
Dzięki