Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.
Wyślij odpowiedź

NET Framework 3.5

07 Lut 2009, 12:42

Mam pytanie mam zainstalowany NET Framework 2.0 co zrobić, żeby zainstalować wersje NET Framework 3.5, czy trzeba mieć zainstalowany SP3 czy wystarczy tak jak ja mam SP2. Wczoraj jak instalowałem NET Framework 3.5 nie chciał się zainstalować czy ktoś może mi powiedzieć gdzie się to rozpakowało miejsce na dysku, bo po co to ma miejsce zajmować w panelach sterowania dodaj lub usuń programy wykazuje mi że mam zainstalowane tylko wersje NET Framework 2.0 a po tej instalacji nie udanej NET Framework 3.5 nie ma ślady czy jest jakaś pozostałość na dysku, jeśłi tak to jak to usunąć i co zrobić żeby zainstalować NET Framework 3.5 jeśli wogólę jest sens to robić proszę o radę i jasne wyjaśnienie. pozdrawiam.

Re: NET Framework 3.5

07 Lut 2009, 13:06

żeby zainstalować .NET Framework 3.5 trzeba chyba najpierw mieć wersje 3.0 :D - warto sprobowac
pozostalosci po nieudanej instalacji raczej nie ma...
a instalacja tego wg. mnie nie ma raczej sensu chyba, że jestes jakims programistą :)
sam korzystam z wersji 2.0

07 Lut 2009, 14:32

Wystarczy jak masz SP2 i jeśli nawet nie posiadasz NET Framework'a 3.0 to przy instalacji 3.5 samoczynnie Ci go doinstaluję ;)
Sam ostatnio instalowałem :)

07 Lut 2009, 14:51

Thanks za pomoc. Pozdrawiam. Nie będę instalować nie ma w takim razie potrzeby:)

08 Lut 2009, 23:27

Spokojnie można zainstalować v3.5 nie mając żadnej wcześniejszej wersji.

06 Mar 2010, 01:13

witam
mam problem z instalacja net framework 3.5. gdy instaluje net framework to pokazuje ze musi sciagnac 60 mb a połaczenie pokazuje 0 mb/s i po 5 probach wyskakuje ze nie zainstalowało sie, probowalem nawet sciagnac pelna wersje 231mb i dochodzilo i w instalacji było do pobrania 12 mb i to samo co wczesniej sie stalo mam zainstalowanego net framework 2.0 sp2 i nawet jak probowalem 3.0 zainstalowac to tak samo nie mogłem probowalem roznych mozliwosci, przez cleanup tool tez nic nie dalo prosze o pomoc z gory dzieki
Wyślij odpowiedź