Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
Wyślij odpowiedź

Nie moge ogladac filmow ;/ Pomocy.

31 Lip 2006, 11:27

Gdy wlanczam film to ogladac moge pod warunkiem ze przewruce monitor bo obraz jest do gorynogami.

31 Lip 2006, 11:29

Czy ekran (pulpit) też jest do góry nogami? Czy tylko dzieje Ci się to w jakimś programie? Jak tak to napisz w jakim.

31 Lip 2006, 11:32

Tak sie dzieje we wszystkich programach. Tylko obraz filmu jest odwrotnie.

31 Lip 2006, 11:57

No to znaczy że tak jest nagrany. Spróbuj jakimś programem odwrócić np. Ulead.

31 Lip 2006, 12:05

Nie jest tak nagrany. Pierwszy raz wlaczyle bylo wszystko dobrez tylko nie wiedzialem jakie mma kodeki. Wiec brat mi scjagnol jakies i tak sie stalo;/ a ja nie wiem jakie i on zapomnial:( podaj link do tego programu:)

31 Lip 2006, 12:31

Jezeli tak sie stalo po zainstalowaniu kodekow to odinstaluj wszystkie jakie masz i zainstaluj ffdshow.
Jezeli nie pamietasz jakie to kodeki i nie wiesz co odinstaloewac to zrob screeny z zawartosci program files i z panelu sterowani dodaj usun programy,bedzie wtedy wiadomo co masz zainstalowanego i co ewentualnie odinstalowac.

31 Lip 2006, 14:18

w ikonkach w tray odpalaja sie kodeki kliknij na nie i tam gdzies w opcjach jeste ustawione zeby obraz byl normalny! Nie pamietam dokladnie gdzie a nie mam juz tych kodeków wiec ci nie powiem! ale tez to kiedys mialem.

Lub zainstaluj sobie playera VLC on korzysta z wlasnych kodeków i obraz bedzie napewno normalny

Pozdrawiam
Wyślij odpowiedź