Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
15 Kwi 2009, 13:50
Mam problem z moim laptopem nie mogę otworzyć żadnego z dysków pojawia się tylko czarny obraz z napisem D:\> i mrugająca spacja. Nie wiem jak to zrobiłem ale przez przypadek wyłączyłem jakiś program w menadżerze zadań i teraz nie mogę otworzyć nawet pen drive. Tzn jak klikam dwa razy to nie mogę a jak klikne prawym przyciskiem myszy i zaznacze otwórz to się otwiera . Co mam zrobić żeby przywrócić stare ustawienia. Proszę o pomoc.
17 Kwi 2009, 18:45
Użyj przywracania systemu - start => wszystkie programy => akcesoria => narzędzia => przywracanie sytemu i przywróć system do dnia kiedy było wszystko ok
17 Kwi 2009, 22:05
niestety przywracanie systemu miałem wyłączone i nie mogę zaznaczyć żadnego poprzedniego dnia, czy jest jakiś inny sposób?
18 Kwi 2009, 20:38
Jeżeli to ma jakieś znaczenie to jak klikam prawym przyciskiem myszy w oknie jakie się pokazuje jest opcja "wiersz polecenia" a druga dopiera "otwórz". Wcześniej tego nie było. Naprawdę nikt nie ma pomysłu jak to naprawić?
31 Lip 2009, 20:46
siema miałem prawie identyczny przypadek jak ty tylko że ja jak kliknąłem PPM na jakimś dysku to otwierała mi sie opcja Wyszukiwarki w komputerze.Niestety nikt mi nic konkretnego nie powieział i zrobiłem formata i potem było ok.