TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
po zmianie płyty głównej komp nie widzi ani napędu cd ani nagrywarki. Próbowałam odinstalowac i za pomocą kreatora dodawania urządzeń, znajduje, ale wyskakuje info, że wystąpił bład podczas instalacji. Próbowałam już odpinać taśmy, ale też lipa
k4ska napisał(a):po zmianie płyty głównej komp nie widzi ani napędu cd ani nagrywarki.
Płyta nowa ale system stary i to może być przyczyna , nie zawsze się udaje taka zmiana . Odinstalowalaś stery od starej płyty ? Jak nie to zrób to koniecznie i czyszczenie rejestru .
Jeśli nie pomoże pewnie czeka Cię format , na nowym systemie będzie ok.
zainstalowałam jeszcze raz (po raz którys z kolei) sterowniki i się udało, ale działa tylko nagrywarka. Napęd cd jest widoczny ale nie działa. po włożeniu płyty i kliknięciu na ikonę, wyskakuje info, żeby włożyć płytę