Rozmowy na tematy związane z filmem. Opisy, recenzje.
22 Wrz 2008, 08:53
oglądałem kilka lat temu film i chciałbym go teraz oglądnąc ale nieznam tytułu ale znam recenzje.
jest to film w którym główną rolę grał dolph lundgren.film zaczynał się chyba od tego jak dolph lundgren jest mały i ktoś morduje mu rodziców.
pamiętam jeszcze że jak dolph lundgren jest dorosły to jest w policji i pewnego ranka pije kawe w jakimś barze i tam przychodzą jacyś chińczyki i grożą chyba kelnerce i on jej pomaga,w tym barze był też inny policjant,niewiem dlaczego ale obaj policjanci się ze sobą bili bo nie wiedzieli że obaj są policjantami.wiem jeszcze że oni zostają partnerami w policji i mszczą się na tych którzy zabili mu rodzine.w tym filmie jest dużo wytatułowanych chińczykó.jest to film sensacyjny.jeśli ktoś wie jaki jest tytuł tego filmu to prosze o napisanie mi go.
22 Wrz 2008, 15:42
ten film to "Ostry poker w Małym Tokio"
pozdro!
22 Wrz 2008, 20:47
korzystając z tematu co to za film;
Gościu jeździł takim autem starym podobnym do forda mustanga gościu był ścigany przez policje bo przekroczył prędkość 150km i się nie zatrzymał na gościa robili różne blokady a nie mogli go zatrzymać w końcu gościa w zieli w płapke i gościu zginął rozpędzając auto do 300km/h i uderzając czołowo w blokadę dodam jeszcze że gościu się spieszył bo jego żona rodziła.
Tytuł filmu był związany z aniołem chyba
22 Wrz 2008, 21:10
"oczy anioła" jak dobrze kojarzę
edit
a jednak nie...ale myślałem w dobrym kierunku ;]
22 Wrz 2008, 22:28
Niestety to nie ten film , w tamtym filmie co opisuje gościu cały czas jeździł autkiem
22 Wrz 2008, 23:40
znam recenzje filmu ale nieznam tytułu
jest to dość stary film oglądałem go jakieś 15 lat temu.w filmie tym pojawia sie piękna diablica która wychodzi z kanału a także zstępuje anioł w postaci mężczyzny jest też gruby brodaty taksówkarz.więcej nie pamiętam jeśli ktoś wie to proszę o tytuł tego filmu.z góry dziękuje
23 Wrz 2008, 11:49
nie mogłeś zadać tego pytania w utworzonym wczesniej temacie??!
viewtopic.php?f=20&t=15988