Dyskusje na tematy związane z nagrywaniem płyt CD/DVD. Software, Hardware.
Wyślij odpowiedź

Niepoprawana funkcja - przy próbie nagrania

08 Lis 2008, 00:06

witam mam wielki problem otoz gdy chce nagrac na plytke cos wyskakuje mi taki komunikat:
Image

co jest nie tak???prosze o pomoc
Ostatnio edytowany przez Bozz, 08 Lis 2008, 15:41, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Edycja tematu

Re: pomocy...

08 Lis 2008, 00:32

Płyty DVD Windows ci nie nagra. Tylko CD. Wejdź kolejno: Mój Komputer - Właściwości nagrywarki - zakładka Nagrywanie - Włącz nagrywanie dysków CD na tej stacji [zaznaczyć]. Jeżeli to nie pomoże użyj programu nagrywającego, np. Nero, Ashampo. Jeżeli z tymi programami będzie podobnie - przeinstaluj sterowniki ASPI oraz wgraj nowe firmware.

08 Lis 2008, 11:54

Jeżeli to nie pomoże użyj programu nagrywającego, np. Nero, Ashampo. Jeżeli z tymi programami będzie podobnie - przeinstaluj sterowniki ASPI oraz wgraj nowe firmware.

Wszystko to znajdziesz tutaj :arrow: viewtopic.php?f=41&t=16307

10 Lis 2008, 12:27

Palacio napisał(a):Płyty DVD Windows ci nie nagra. Tylko CD. Wejdź kolejno: Mój Komputer - Właściwości nagrywarki - zakładka Nagrywanie - Włącz nagrywanie dysków CD na tej stacji [zaznaczyć]. Jeżeli to nie pomoże użyj programu nagrywającego, np. Nero, Ashampo. Jeżeli z tymi programami będzie podobnie - przeinstaluj sterowniki ASPI oraz wgraj nowe firmware.

dzieki za pomoc palacio;] a tak nawiasem to chodzilo o sterowniki i nero sie popsulo...nagrywa mi plyte odpalam ja po nagraniu a tak tylko obraz plyty nagrany przez nero i musze wypalac go alkoholem;]
Wyślij odpowiedź