Dyskusje na tematy związane z nagrywaniem płyt CD/DVD. Software, Hardware.
08 Lis 2008, 00:06
witam mam wielki problem otoz gdy chce nagrac na plytke cos wyskakuje mi taki komunikat:
![Image](http://fotoo.pl/hosting-zdjec/img/28ce551439ae5f335adbd1d0e19010bf/bez%A0tytu%B3u.JPG)
co jest nie tak???prosze o pomoc
Ostatnio edytowany przez
Bozz, 08 Lis 2008, 15:41, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Edycja tematu
08 Lis 2008, 00:32
Płyty DVD Windows ci nie nagra. Tylko CD. Wejdź kolejno: Mój Komputer - Właściwości nagrywarki - zakładka Nagrywanie - Włącz nagrywanie dysków CD na tej stacji [zaznaczyć]. Jeżeli to nie pomoże użyj programu nagrywającego, np. Nero, Ashampo. Jeżeli z tymi programami będzie podobnie - przeinstaluj sterowniki ASPI oraz wgraj nowe firmware.
08 Lis 2008, 11:54
Jeżeli to nie pomoże użyj programu nagrywającego, np. Nero, Ashampo. Jeżeli z tymi programami będzie podobnie - przeinstaluj sterowniki ASPI oraz wgraj nowe firmware.
Wszystko to znajdziesz tutaj
viewtopic.php?f=41&t=16307
10 Lis 2008, 12:27
Palacio napisał(a):Płyty DVD Windows ci nie nagra. Tylko CD. Wejdź kolejno: Mój Komputer - Właściwości nagrywarki - zakładka Nagrywanie - Włącz nagrywanie dysków CD na tej stacji [zaznaczyć]. Jeżeli to nie pomoże użyj programu nagrywającego, np. Nero, Ashampo. Jeżeli z tymi programami będzie podobnie - przeinstaluj sterowniki ASPI oraz wgraj nowe firmware.
dzieki za pomoc palacio;] a tak nawiasem to chodzilo o sterowniki i nero sie popsulo...nagrywa mi plyte odpalam ja po nagraniu a tak tylko obraz plyty nagrany przez nero i musze wypalac go alkoholem;]