TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Nietypowy problem z Gmailem -może ktos pomoże

Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.

Nietypowy problem z Gmailem -może ktos pomoże

Postprzez kukaszr » 11 Lut 2006, 12:44

PostUA:

Witam! Mam dwa konta na gmailu jedno prywatne działające jak się należy <używam do odbioru poczty menadżer opere> oraz rugie założone na potrzeby allegro... ale z tym mam problemy... idzie sie zalogowac tylko przez zalogowanie się przez www

Nie idzie ustawić aby sciagal wiadomosci jakis program probowalem na operze, i outlooku i nic;/ cały czas wyskakuje komunikat:
Image
Generalnie mam wszystko dobrze ustawione
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Postprzez TuCHoL JasTroWie » 11 Lut 2006, 14:20

PostUA:

serwer wymaga uwierzytelnienia....

Narzędzia -> Konta -> Właściwosci -> Serwery -> na dole jest 'Sewer wymaga uwierzytelnienia' i zaznacz to

jeśli nie zadziała to w pomocy na gmail.com masz jak ustawić w programie pocztowym, a jest ich duzo do wyboru.

pzdr.
Awatar użytkownika
TuCHoL JasTroWie
Postujący
Postujący

Dołączenie: 02 Paź 2005, 13:33
Miejscowość: JasTroWiE

Postprzez kukaszr » 11 Lut 2006, 14:24

PostUA:

juz to zrobilem ;) wszystko jest oko ale nie dziala ;/ niestety na gmail.com w pomocy nic nie znalazlem na ten temat;/
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Postprzez TuCHoL JasTroWie » 11 Lut 2006, 17:24

PostUA:

kukaszr napisał(a):juz to zrobilem ;) wszystko jest oko ale nie dziala ;/ niestety na gmail.com w pomocy nic nie znalazlem na ten temat;/

to weź sobie może lepiej załóż poczte na o2.pl, wszystkie meile dochodzą i na same allegro przeciez powinno wystarczyć :P
Awatar użytkownika
TuCHoL JasTroWie
Postujący
Postujący

Dołączenie: 02 Paź 2005, 13:33
Miejscowość: JasTroWiE

Postprzez Hpest » 11 Lut 2006, 19:07

PostUA:

Czy aby na pewno dobrze ustawiłeś serwer POP (Post Office Protocol) dla poczty wychodzącej i przychodzącej ?? P.S poczytaj:

-> http://mail.google.com/support/bin/answer.py?answer=13273

Konfiguracja klienta poczty (np. Outlook, Eudora, Netscape Mail)
Instrukcja konfiguracji:

-> http://mail.google.com/support/bin/answer.py?ctx=%67mail&hl=pl&answer=12103
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Powróć do Poszukiwani!

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]