Tematy związane z telefonią komórkową.
Wyślij odpowiedź

Nokia 3100 Simlock

24 Sie 2005, 22:07

Mam problem z telefonem Nokia 3100, a mianowicie jakiś debil wbił 5 razy zły kod do ściagania simlocka i teraz juz ja nie mogę tego uczynic i musze to zrobić przez kabel, a nigdy tego nie robiłem w jaki sposób to mam zrobić mam kabel usb do nokii-ale co jeszcze trzeba(program jakiś i jak to zrobić).

Pomóżcie.

25 Sie 2005, 09:40

Zwykły kabel USB Cię nie ratuje, to łamania simlocków potrzeby jest kabel serwisowy więc lepiej oddaj telefon do serwisu i zrobią Ci to za około 20zł.

10 Wrz 2005, 22:42

Nie mam teraz zbytnio czasu ale poszukaj w google jak przerobic zwykly kabel na serwisowy, wystarczy zamienic kabelki tlyko....

Re: Nokia 3100 Simlock

28 Maj 2011, 08:51

można spróbować kody do odblokowania telefonu. jeśli chcesz zdobyć kody za darmo można pobrać tutaj. ,unlock-free.com/nokia/nokia-6650.html jeśli nie wierzą w bezpłatnych usług można uzyskać kody dla taniej tutaj. mobileunlocksolutions.com

28 Maj 2011, 11:13

10 Wrz 2005, 21:42

Myślę, że użytkownik nie zagląda już do tematu.

09 Sie 2011, 08:56

sahaya napisał(a):można spróbować kody do odblokowania telefonu. jeśli chcesz zdobyć kody za darmo można pobrać tutaj. ,unlock-free.com/nokia/nokia-6650.html jeśli nie wierzą w bezpłatnych usług można uzyskać kody dla taniej tutaj. mobileunlocksolutions.com

Thank you friend!!!

09 Sie 2011, 11:36

kominekl napisał(a):
10 Wrz 2005, 21:42

Myślę, że użytkownik nie zagląda już do tematu.

Idąc twoją filozofią, każdy temat, który został już przeczytany przez zakładającego go, powinien leżeć odłogiem. Dwie kwestie - po pierwsze istnieje multum internautów, którzy natrafią na właśnie taki temat i z pewnością będą zwracać uwagę na trafność wypowiedzi, a nie na ich datę; po drugie, jeśli już jakiś temat został wyczerpany, powinno się go zwyczajnie zamknąć, czego na tym forum (nie wiedzieć czemu) się niestety nie stosuje. Jakby nie patrzeć obie się ze sobą łączą.

09 Sie 2011, 11:47

Idąc twoją filozofią, każdy temat, który został już przeczytany przez zakładającego go, powinien leżeć odłogiem. Dwie kwestie - po pierwsze istnieje multum internautów, którzy natrafią na właśnie taki temat i z pewnością będą zwracać uwagę na trafność wypowiedzi, a nie na ich datę; po drugie, jeśli już jakiś temat został wyczerpany, powinno się go zwyczajnie zamknąć, czego na tym forum (nie wiedzieć czemu) się niestety nie stosuje. Jakby nie patrzeć obie się ze sobą łączą.

Co do pierwszej tezy zapewne masz rację. A co do drugiej to również od wielu miesięcy mnie to zastanawia :) .
Wyślij odpowiedź