Tematy związane z telefonią komórkową.
Wyślij odpowiedź

nokia 5800 nawigacja

24 Kwi 2009, 14:27

witam.mam problem.szukam dobrej nawigacji dla noki 5800 xpressmusik z dotykowym ekranem.probowalem zainstalowac garmina xt ale nie rozpoznaje mi pliku.bardzo prosze o pomoc. :? moje gg 8294400

Re: nokia 5800 nawigacja

24 Kwi 2009, 14:57

Sprawdź NaviExpert 4.3.2. Na Polskę powinna być dobra. Tutaj możesz pobrać instalator:
http://get.naviexpert.pl/current/?model ... ocationapi

Przy okazji ciekawa informacja:

Producent systemu nawigacji satelitarnej do telefonów komórkowych NaviExpert poinformował, że w czasie najbliższego długiego weekendu korzystanie z nawigacji będzie całkowicie darmowe.

Promocja obowiązuje od czwartku 30.04 (godz. 12:00) do poniedziałku 4.05 (godz. 10.00), w tym czasie system NaviExpert będzie rozkodowany. Osoby posiadające telefony komórkowe przystosowane do obsługi aplikacji nawigacyjnej będą mogli korzystać z NaviExpert bez opłat za licencję. Producent informuje, że wszystkie funkcje programu będą aktywne.

System nawigacji satelitarnej NaviExpert przeznaczony jest na telefony komórkowe z wbudowanym modułem GPS, obsługuje również modele współpracujące z zewnętrznymi modułami. Aplikację można zainstalować na wielu telefonach wiodących producentów: Nokia, HTC, Motorola, Samsung, Sony Ericsson, itd. Aby skorzystać z majówkowej promocji wystarczy pobrać, zainstalować i zarejestrować aplikację NaviExpert w swoim telefonie. Warto również wspomnieć, że rozkodowanie dotyczy jedynie obszaru Polski.

24 Kwi 2009, 15:15

rumun ale przeciez nawigacja w tel jest darmowa.

17 Maj 2009, 22:37

jest jakas mozliwosc, zeby nie płacic za uzywanie nawigacji w nokii 5800? co trzeba zrobic?

20 Maj 2009, 13:20

ja juz sobie wgralem.dziala lux.
Wyślij odpowiedź