Tematy związane z telefonią komórkową.
Zablokowany temat

Re: Noworoczne podwójne doładowanie dla Heyah i Ery

07 Lut 2011, 19:18

Kolega ma Heyah, więc mało go interesuje Tak Tak :D Konto mam teraz aktywne przez kolejnych 10 miesięcy, także wystarczająco. Jakby jakimś cudem nie było żadnego podwójnego doładowania przez ten czas to środków i tak wystarczy. Minut w sieci nie potrzebuje, bo po zasileniu za 30 złotych mam darmowe rozmowy do wszystkich w Heyah :)

10 Lut 2011, 13:38

Podwójne doładowanie zostało przedłużone - do końca lutego. Pierwszy raz się na coś takiego zdecydowali, ciekawe czemu. No, ale cóż... dobrze. Inni będą mieć więcej czasu na skorzystanie z podwójnego doładowania Tak-taka.

12 Lut 2011, 02:33

Może ze względu na to, że wiele osób skorzystało ze świątecznego podwójnego doładowania i jeszcze miało zasilone konta- to podwójne pojawiło się przecież kilka dni po tym jak wpłynęła kasa z poprzedniego. Teraz jest przynajmniej więcej czasu na zebranie środków, a i ważność konta można przedłużyć o trochę więcej.

17 Lut 2011, 15:25

Może.... Ale to mało istotne. Najważniejsze, że można skorzystać z podwójnego doładowania Tak-taka jeszcze do końca lutego.

20 Lut 2011, 14:35

Świetna informacja, bo nie skorzystałem z promocji do 11 lutego. Heyah dba o mnie, nie ma co :)

21 Lut 2011, 20:24

No zwłaszcza, że teraz można je jeszcze na pakiet internetowy przeznaczyć i śmigać po sieci bez obaw, że trzeba będzie za to płacić krocie, chociaż stawka 2gr za 100 kb i tak nie była zła.

25 Lut 2011, 17:19

Była świetna jak dla mnie. Nie latam nałogowo po sieci przez telefon, ale taki pakiet też jest niezły. Niedługo zaopatrzę się w smartfona, także pakiety będę nabywał regularnie.

25 Lut 2011, 23:30

Nie doczytałam nigdzie- pakiet internetowy w Heyah to stały element oferty czy tymczasowa promocja tak jak w Erze, gdzie jest stale przedłużana?

26 Lut 2011, 11:33

W regulaminie oferty 'internet non stop' jest napisane:

Kod:
Czas obowiązywania promocji: od dnia 14.02.2011 roku do odwołania

Także Heyah nie myśli pewnie o szybkim zakończeniu tej promocji.

27 Lut 2011, 01:46

A to pewnie będzie tak samo jak z darmowymi rozmowami w sieci- promocja pojawiła się dawno temu, a teraz praktycznie stanowi element podstawowej oferty. Sądzę, że jak tylko pakiet internetowy się przyjmie to jego losy będą podobne.

28 Lut 2011, 13:35

Dziś ostatni dzień podwójnego doładowania w Tak-taku i Heyah. Chyba wszyscy, którzy wypowiedzieli się w tym temacie, już zdążyli doładować. Kto jeszcze tego nie zrobił - to już ostatnie godziny ;-)

28 Lut 2011, 15:50

Heheh, no nic dziwnego, w końcu to Heyah. Nie narzekałbym wcale gdyby tak się stało, bo pakiet internetowy już mi przypadł do gustu i korzystam z jego pełnej wersji. Dzięki środkom z podwójnego doładowania nawet nie zauważyłem, że zeszło mi z konta 9 złotych za niego. :P No i na początek pamiętaj, żeby wykorzystać te darmowe 25 MB od Heyah.

01 Mar 2011, 00:10

No trudno o tym zapomnieć, już korzystam. Sądzę, że te 25 mb średnio na tydzień spokojnie mi wystarczy, a jak dojdzie kompresor to już w ogóle będzie spory limit transferu.

03 Mar 2011, 18:40

Też tak myślę. Ja co prawda wykorzystałem 25 MB, ale nie było to łatwe. Kompresor na pewno pomoże Ci zaoszczędzić ten transfer, u mnie jest spora różnica.

06 Mar 2011, 12:40

Musze przyznać, że więcej ostatnio korzystam, a kb nie uciekają tak szybko, więc kompresor chyba działa. No i jaki komfort, nie trzeba się martwić o zbyt duże koszty.
Zablokowany temat