Tematy związane z telefonią komórkową.
07 Lut 2011, 19:18
Kolega ma Heyah, więc mało go interesuje Tak Tak

Konto mam teraz aktywne przez kolejnych 10 miesięcy, także wystarczająco. Jakby jakimś cudem nie było żadnego podwójnego doładowania przez ten czas to środków i tak wystarczy. Minut w sieci nie potrzebuje, bo po zasileniu za 30 złotych mam darmowe rozmowy do wszystkich w Heyah
10 Lut 2011, 13:38
Podwójne doładowanie zostało przedłużone - do końca lutego. Pierwszy raz się na coś takiego zdecydowali, ciekawe czemu. No, ale cóż... dobrze. Inni będą mieć więcej czasu na skorzystanie z podwójnego doładowania Tak-taka.
12 Lut 2011, 02:33
Może ze względu na to, że wiele osób skorzystało ze świątecznego podwójnego doładowania i jeszcze miało zasilone konta- to podwójne pojawiło się przecież kilka dni po tym jak wpłynęła kasa z poprzedniego. Teraz jest przynajmniej więcej czasu na zebranie środków, a i ważność konta można przedłużyć o trochę więcej.
17 Lut 2011, 15:25
Może.... Ale to mało istotne. Najważniejsze, że można skorzystać z podwójnego doładowania Tak-taka jeszcze do końca lutego.
20 Lut 2011, 14:35
Świetna informacja, bo nie skorzystałem z promocji do 11 lutego. Heyah dba o mnie, nie ma co
21 Lut 2011, 20:24
No zwłaszcza, że teraz można je jeszcze na pakiet internetowy przeznaczyć i śmigać po sieci bez obaw, że trzeba będzie za to płacić krocie, chociaż stawka 2gr za 100 kb i tak nie była zła.
25 Lut 2011, 17:19
Była świetna jak dla mnie. Nie latam nałogowo po sieci przez telefon, ale taki pakiet też jest niezły. Niedługo zaopatrzę się w smartfona, także pakiety będę nabywał regularnie.
25 Lut 2011, 23:30
Nie doczytałam nigdzie- pakiet internetowy w Heyah to stały element oferty czy tymczasowa promocja tak jak w Erze, gdzie jest stale przedłużana?
26 Lut 2011, 11:33
W regulaminie oferty 'internet non stop' jest napisane:
- Kod:
Czas obowiązywania promocji: od dnia 14.02.2011 roku do odwołania
Także Heyah nie myśli pewnie o szybkim zakończeniu tej promocji.
27 Lut 2011, 01:46
A to pewnie będzie tak samo jak z darmowymi rozmowami w sieci- promocja pojawiła się dawno temu, a teraz praktycznie stanowi element podstawowej oferty. Sądzę, że jak tylko pakiet internetowy się przyjmie to jego losy będą podobne.
28 Lut 2011, 13:35
Dziś ostatni dzień podwójnego doładowania w Tak-taku i Heyah. Chyba wszyscy, którzy wypowiedzieli się w tym temacie, już zdążyli doładować. Kto jeszcze tego nie zrobił - to już ostatnie godziny
28 Lut 2011, 15:50
Heheh, no nic dziwnego, w końcu to Heyah. Nie narzekałbym wcale gdyby tak się stało, bo pakiet internetowy już mi przypadł do gustu i korzystam z jego pełnej wersji. Dzięki środkom z podwójnego doładowania nawet nie zauważyłem, że zeszło mi z konta 9 złotych za niego.

No i na początek pamiętaj, żeby wykorzystać te darmowe 25 MB od Heyah.
01 Mar 2011, 00:10
No trudno o tym zapomnieć, już korzystam. Sądzę, że te 25 mb średnio na tydzień spokojnie mi wystarczy, a jak dojdzie kompresor to już w ogóle będzie spory limit transferu.
03 Mar 2011, 18:40
Też tak myślę. Ja co prawda wykorzystałem 25 MB, ale nie było to łatwe. Kompresor na pewno pomoże Ci zaoszczędzić ten transfer, u mnie jest spora różnica.
06 Mar 2011, 12:40
Musze przyznać, że więcej ostatnio korzystam, a kb nie uciekają tak szybko, więc kompresor chyba działa. No i jaki komfort, nie trzeba się martwić o zbyt duże koszty.