Szukasz sterownika? Masz problem? Wszystko związane ze sterownikami itp.

Regulamin forum

1. Przed stworzeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji "Szukaj" (górne menu).

2. Baza sterowników do drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych.
Wyślij odpowiedź

nowy direct, nowe stery, czarny ekran.........

21 Paź 2008, 20:26

Witam, mam problem z grą Władca pierścieni: drużyna pierścienia, z tego co szukałem po necie to nie tylko ja go miałem, ale nigdzie nie znalazłem rozwiązania tego problemu. Otóż instaluje gierke i gdy ją włączam jest tylko czarny ekran i nic więcej, gra nie chodzi.
Mam GeForca 6100 nF 405, na starszym kompie gra smiga normalnie, mam powgrywane najświeższe sterowniki do karty graficznej, directa 9 i już mi brakuje pomysłów, może wy jakieś macie, pozdro

Re: nowy direct, nowe stery, czarny ekran.........

22 Paź 2008, 13:50

Raczej udrzucam wersję, że twój komputer nie spełnia wymagań sprzętowych [Pentium III 500MHz, 128MB RAM, 32MB akcelerator 3D]. W niektórych grach powodem jest brak (właściwego) crack`a. Sprawdź wersję gry i znajdź cracka to tej wersji. Poszukując rozwiązania natknąłem się na ogromną liczbę komentarzy o podobnej treści, czyli czarny ekran i nic poza tym. Jeżeli crack nie pomoże to znaczy, że wersja fake.

22 Paź 2008, 14:23

AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual
Core Processor 3600+
2.01 GHz, 960 MB RAM
NVIDIA GeForce 6100 nForce 405

ze sprzętem raczej nie mam problemu, na innym kompie (starszym) gra normalnie chodzi, na tym cracku, na którym u mnie nie chce pójść, ale pójdę za Twoja radą i poszukam innego, może akurat, a co do tych komentrzy, to też je właśnie czytałem, lecz nigdzie nie znalazłem odpowiedzi, pozdro

22 Paź 2008, 14:30

Jeżeli nowy crack nie pomoże, to raczej będzie wina gry.
Wyślij odpowiedź