Sugestie, uwagi dotyczące strony. Nie boimy się opinii - piszcie!
19 Kwi 2008, 09:56
Oczywiście że każdy ma prawo się wypowiedzieć,ale osoba która jest dopiero kilka godzin na forum i sie wypowiada w temacie co prawdopodobnie nie ma zielonego pojęcia co pisze to czyli można powiedzieć że ta osoba pisze tak sobie aby mieć kolejnego posta a on napisał specjalnie taką wypowiedz przeczytaj SB ale proszę z kończmy ten temat z nim.
Większość osób jak widzę jest na tak,mniejszość na nie więc myślę musimy poczekać na jakiegoś admina i niech on ostatecznie zadecyduje.
19 Kwi 2008, 11:19
Dawid255151 napisał(a):Oczywiście że każdy ma prawo się wypowiedzieć,ale osoba która jest dopiero kilka godzin na forum i sie wypowiada w temacie co prawdopodobnie nie ma zielonego pojęcia co pisze to czyli można powiedzieć że ta osoba pisze tak sobie aby mieć kolejnego posta a on napisał specjalnie taką wypowiedz przeczytaj SB ale proszę z kończmy ten temat z nim.
Większość osób jak widzę jest na tak,mniejszość na nie więc myślę musimy poczekać na jakiegoś admina i niech on ostatecznie zadecyduje.
skąd wiesz, czy nie byłem już wcześniej na forum? wiec niemów... o mnie z takim zdaniem ^^ i nie nabijam postów
19 Kwi 2008, 11:23
Osobne forum o sieciach mogłoby być, bo jego na forum brakuje a ap czy router nie jest bezposrednio związany z internetem bo jest to sprzęt
Na wiekszości for jest taki dział ale to neiznaczy że tutaj musi być
19 Kwi 2008, 11:38
Skoro nie ma dalej nowego działu to napisze swój problem tutaj,szukałem kiedyś sterowników do geforca no i wszedłem na stronę producenta i sterowniki i dałem pobierz sterownik nagle wyświetliła się mi informacja że jak dla mojego komputera nowszych sterownik nie potrzeba i patrze wyświetlił się w okienku moja karta nazwa itp i ta informacja co wcześniej napisałem.
A teraz moje pytanie brzmi;W jaki sposób oni się dowiedzieli jaki mam sprzęt? i czy mogli mi oni wykraść hasła z komputera

lub czy znają oni teraz moje hasła i co mam na dysku
Problem już rozwiązałem
20 Kwi 2008, 19:51
Jak dla mnie może być...Miałem problem jak skonfigurować program DAP, w takim dziale można by było takie problemy pisać...
20 Kwi 2008, 19:55
Oto właśnie przykład forumowicz ma problem z netem
http://forum.instalki.pl/viewtopic.php?t=13963 i zamieszcza problem w microsoft windows bo nie ma działu związanego z siecią i dopiero może powstać chaos.
20 Kwi 2008, 20:02
Inaczej mówiąc po prostu tematy są rozsiewane po całym forum, bo nie wiadomo gdzie napisać o tych problemach!
20 Kwi 2008, 20:06
Widzę że dużo osób jest tu na tak, nawet sam Bozz poparł ten pomysł myślę że administrator się zgodzi na nowy dział.
28 Kwi 2008, 16:22
Na forum pojawil sie nowy dzial: Sieć Internet, Sieci LAN WLAN
Pzdr.
28 Kwi 2008, 18:54
Ale się ciesze że coś dla tego forum wywalczyłem
22 Gru 2008, 12:16
witam ,jestem nowy-ta propozycja wydaje mi się bardzo pomocna,zwłaszcza dla takich jak ja/nowych/.opinii jest wiele-osobiście jestem na TAK
22 Gru 2008, 13:49
Dział już chwilę temu powstał:
viewforum.php?f=26