Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.
Wyślij odpowiedź

Nowy Monitor Samsung

08 Sty 2008, 23:08

Jakie są wasze opinie na temat nowiutkiego 30 calowego monitora formy samsung ? Mi sie podoba i osobiście chciałbym taki dostać, kupic czy wygrać ;D nawet wystartowałem w konkursie myślę, ze nie wygram ale warto było bo fajny konkurs na www.dobrerady.info ;)

08 Sty 2008, 23:15

Jak do gier to takiego monitora niepolecam bo gry bendą opcięte(boki gry) ponieważ jest to monitor panoramiczny.

11 Sty 2008, 20:24

nom ale jakoś dałabym sobie rade ;) a poza tym już wystartowałam w konkursie ;) trzymajcie kciuki ;) myślicie, że mam szanse ?

11 Sty 2008, 22:27

ewelina67 napisał(a):nom ale jakoś dałabym sobie rade ;) a poza tym już wystartowałam w konkursie ;) trzymajcie kciuki ;) myślicie, że mam szanse ?

Każdy kto weźmie udział Ma szanse na wygranie....

12 Sty 2008, 00:31

ewelina67 napisał(a): nom ale jakoś dałabym sobie rade a poza tym już wystartowałam w konkursie trzymajcie kciuki myślicie, że mam szanse ?

Wiesz im więcej osub startuje w takim konkursie tym mniejsze szanse na wygranie :( Życze powodzenia w konkursie :D

12 Sty 2008, 11:03

Osobiście bym tego nie chciał...

wolał bym 21' albo 19'

jest za duży był by taki inny do gier ciężko by sie grało...

w dodatku firma mi nie pasi czuje miętę do Belinei mam taki monitor już 15 lat i chodzi ani razu nie był w naprawie

chociaż 30 do filmów to tak jak porządny telewizor

12 Sty 2008, 17:51

nom wielkość jest aż przerażająca ale kusząca, filmy by się wspaniale oglądało ;D a widzieliście filmiki Pani Bożenki ? świetne są co nie ? ;)

12 Sty 2008, 20:19

adamsio napisał(a):Osobiście bym tego nie chciał...

Śmieszne. Porshaka też byś nie chciał?

Chyba śpisz na hajsie, albo zjarany byłeś jak to pisałeś.

Kto by nie chciał 30 calowego monitora za friko w konkursie? nawet jakby sie niewygodnie na nim oglądało czy grało [lol?] to można sprzedać i kupić dwa mniejsze.

13 Sty 2008, 18:38

wg mnie 22cale to jest opór... widziałem ostatnio 30calowy monitor -dostaniesz zeza od niego ;d a jak zapodasz sobie pokemony dostaniesz epilepsji -czy jakoś tak ;d

13 Sty 2008, 19:26

Mi się wydaje, że nikt by nie pogardził taki monitorem a poza tym firmy samsung, która należy do najlepszych firm ;)

13 Sty 2008, 19:43

Firmy taki jak LG,SAMSUNG są to firmy które są od kilku lat na rynku są to firmy dobre i sprawdzone.Ale szczeże monitora 30calowego nie polecał bym ale jak za darmo miała byś go wygrać to co innego.

14 Sty 2008, 18:56

no właśnie z niecierpliwością czekam na wyniki tego super konkursu, który jest na www.dobrerady.info ;)

14 Sty 2008, 19:19

Za friko bym chciał jasne...! ale chodziło mi o kupno :D
Wyślij odpowiedź