Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
06 Kwi 2006, 18:34
Czesc, widzialam nowego winampa 6.0 na
http://www.winamp.gaa.pl , czy to moze byc naprawde 6.0 ????
PoZdRo!!
06 Kwi 2006, 18:42
Najlepiej sciagnac i sprawdzic a jeszcze lepiej sprawdzic na stronie producenta.
A na stronie producenta najnowszy jest 5.21
Tak ciezko jest sprawdzic ? ? ?
06 Kwi 2006, 18:45
troche dziwne na podrzednej stronie jest winamp 6.0 a na oficjalnej stronie serwera nic na ten temat nie jest napisane!
najnowsza wersja to 5.21
mozesz zassac ten plik i odpalic zobaczysz czy masz dobrego antywira bo mi sie wydaje ze to na 99 % jesty jakis wirus!!
pociagnij odpal i pochwal sie co to jest !!
czekam na twoja odpowiedz
pozdrawiam
06 Kwi 2006, 18:48
Sprawdzalam ten plik z ciekawosci,samorozpakowywujace sie archiwum
1,17MB
Nie rozpakowalam z oczywistych powodow
06 Kwi 2006, 19:02
Ja tez jade od wczoraj na Kav Personal 5.0.527 do tej pory jechalam na 5.0.388.
W tym pliku nic nie znalazl,wiec moze ty
Chief rozpakujesz
Ostatnio edytowany przez
niunka, 06 Kwi 2006, 19:05, edytowano w sumie 1 raz
06 Kwi 2006, 19:03
Hm... No ja wlasnie rozpakowalam i mi to wyglada na 5.0 ale do konca nei wiem dlatego sie pytam... Mam antywirusa avast i nie wykryl zadnego wirusa... A stronke mam od kolegi. ;]
06 Kwi 2006, 19:11
Podejrzany pliczek
, za każdym razem gdy sprawdzałem źródło wyłączała mi sie Opera
Jak masz ten adres od kolegi to Gratuluje naiwności, tym bardziej, że stoi on na darmowym hoście. Kasperskiego mam aktualnie nieaktywnego więc nie będę się porywał z motyką na słońce, choć przeważnie lubie takie wyzwania
Wystarczy spojrzeć na domenę strony i juz wszystko jasne.
06 Kwi 2006, 19:16
Watpie... Kolega jest naprawde zaufany a avast i zonealarm niczego nie wykrywaja... Wiec plik nie wyglada na wirusa i raczej nim nie jest, po prostu jesli ktos bedzie mial odwage sprawdzic to niech mi napisze czy to 6.0 czy nie.
06 Kwi 2006, 19:17
KóRcZaK napisał(a):Watpie... Kolega jest naprawde zaufany a avast i zonealarm niczego nie wykrywaja... Wiec plik nie wyglada na wirusa i raczej nim nie jest, po prostu jesli ktos bedzie mial odwage sprawdzic to niech mi napisze czy to 6.0 czy nie.
Moze od razu 7.0
06 Kwi 2006, 19:22
KóRcZaK napisał(a):Watpie... Kolega jest naprawde zaufany a avast i zonealarm niczego nie wykrywaja... Wiec plik nie wyglada na wirusa i raczej nim nie jest, po prostu jesli ktos bedzie mial odwage sprawdzic to niech mi napisze czy to 6.0 czy nie.
Kolega,tobie dal namiar na Winampa 6.wiec jezeli chcesz to sobie instaluj sam.ufasz mu wiec o co ci chodzi?
Tu nikt nie jest tym zainteresowany i nikt tego nie bedzie instalowal
06 Kwi 2006, 19:27
no ja mam kasperskiego 6.0
wczesniej testowałem nod32 ale jakos przyzwyczajony jestem do kaspra
!!
avast jest do du..... kumpel ostatnio maił formata przez booty na gg ( niebył zbyt sprytny)
KóRcZaK zainstaluj sobie noda 32 lub kasperskiego i przeskanuj kompa!!
naprawde warto
p.s niunka jak ty rozpakujesz to ja nie bede gorszy
\a co
06 Kwi 2006, 19:29
niunka alez ja tobie nie kaze niczego rozpakowywac, po prostu jesli ktos sie zbierze na odwage to niech to sprawdzi i mi powie czy to 6.0 czy nie, mi antywirusy tego nie wykrywaja jak juz powiedzialam.
Hm... wlasnie zainstalowalam nod32. Przeskanowalam folder z winampem i nic nie wykryl!!! Teraz skanuje caly Moj komputer, jak na razie z efektem pozytywnym. ;]
06 Kwi 2006, 19:35
ja nie rozumiem pojecia wygalada na 5 ( napisał KóRcZaK)
1 primo
od kiedy to instalka winampa zajmuje tylko 1, 4 mega
conajmniej 4 mega czyli 3 razy wiecej niezle by musiała byc skompresowana!
2 primo
jak wyglada na 5.0 wersje sprawdz sobie w historii programu i bedzie poproblemach
cos musi byc innego niz w 5.21 wersji
3primo
najwazniejsze
cos mi tu bardzo smierdzi, ale to bardzo jezeli kpisz ze forumowiczów napisałes sobie wirusa i chcesz zebysmy sobie go zaaplikowali to ciezki twój los bedzie
mam nadzieje ze tak jednak nie bedzie