Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
15 Lis 2005, 18:58
A więc na gg odezwała sie do mnie pewna osoba x. Chciałbym dowiedziec sie kim jest. Jest jakiś sposób na sprawdzenie danej osoby po numerze z gadu?
W katalogu nie ma nic wpisanego. To jest bardzo wazna sprawa i mam kłopot. Pomuszcie prosze
15 Lis 2005, 19:01
nie da sie jak osoba "x" niewypełniła katalogu publicznego to niestety sie nie dowiesz co to za osoba chyba ze zapytasz sie znajomych czy ktos ma tej osoby numer.
pzdr RainMan
15 Lis 2005, 19:20
nawet jego IP nie da sie pozyskać? (IP komputera z którego przeprowadził tamtą rozmowe)
15 Lis 2005, 20:27
IP'ka pewnie ze mozesz zdobyć! Ściągnij sobie Power GG zainstaluj i włacz funkcje inwigilator tam bedziesz miał IP wszystkich których masz na liscie
pzdr RainMan
15 Lis 2005, 22:49
Na pewno nie uzyskasz dokładnych informacji o tej osobie, ale możesz sprawdzić jakie ma IP i po tym dojśc do jej/jego Admina sieci (jak aż tak bardzo ci zalezy).
Skoro Rain man pisze o GG PP to nie bede podawał innych sposobów na zdobycie IP.
Inwigatorek pokaże ci IP osoby oraz inne dane do kontaktu z adminem sieci tej osoby. Możesz oczywiście się zawsze popytac czy ktoś nie zna tego NR.
16 Lis 2005, 11:31
Ale cudujecie przecież w gg 7 od razu Ip widać wystarczy tylko kliknąc na tę osobę, potem spisać Ip i sprawdzić na whois. No chyba, że delikwent ma wyłączone p2p w gg.
17 Lis 2005, 00:29
Ale cudujecie przecież w gg 7 od razu Ip widać wystarczy tylko kliknąc na tę osobę, potem spisać Ip i sprawdzić na whois. No chyba, że delikwent ma wyłączone p2p w gg.
Taaa, a czy ktos pisał, że
iwan10 posiada gg7.0 ???
17 Lis 2005, 16:54
nie mam 7 ale co za problem zainstalować:P Kolega mi mówił ze jest do du.. i dlatego go nie chce.
17 Lis 2005, 17:15
iwan10 napisał(a):nie mam 7 ale co za problem zainstalować:P Kolega mi mówił ze jest do du.. i dlatego go nie chce.
To niech sobie kolega mówi że jest do dupy jak pewnjie nawet nie uzywał. GG 7 jest dobre tylko dlatego że można ip sprawdzić, a tak to jak każde gg, tnie sie ale i tak uzywam

Może z początku ta skórka albo te opisy szkodzą ale idzie sie przyzwyczaić.
Pozdro
25 Lis 2005, 23:40
RainMan napisał(a):IP'ka pewnie ze mozesz zdobyć! Ściągnij sobie Power GG zainstaluj i włacz funkcje inwigilator tam bedziesz miał IP wszystkich których masz na liscie
pzdr RainMan
Tylko w przypadku polaczen p2p.
26 Lis 2005, 11:50
sciagnijcie sobie Konnekta [ konnekt.info ] a po jednym dniu pracy w poprawnie skonfigurowanym programem i przydatnymi wtyczkami takimi jak k.away, WhoIs i masa innych oddacie stare dobre GG do lamusa