Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Wyślij odpowiedź

obraz płyty .iso - jak ?

07 Sie 2005, 13:20

mam pyatnko: jak i czym wypalić obraz płyty .iso ? mianowicie ściągnąłem przez torrenta XP-eka ,jako obraz plyty .iso i nie wiem jak go nagrac na płytkę ...jest to wersja bootowalna ,ale nie wiem jak go nagrać ,najnowsze nero da radę? jestem laikiem w tej dziedzinie ...proszę o pomoc...z gory dziękuje.

07 Sie 2005, 19:07

Odpalasz Nero i wybierasz z menu Plik->Nagraj plik obrazu...
Wyszukujesz swoj obraz na dysku, wkladasz plytke do nagrywarki i nagrywasz

08 Sie 2005, 00:49

Z tym nero tez mozna ale tez mozesz zainstalowac ClonCd , alcochol i otworzyc wirtualny cd i opcja kopiuj dysk wypalic... Jest jeszcze wiele innych programow do robienia wirtualnych płyt.

08 Sie 2005, 08:27

Spróbuj to zrobić w Neronie lub alkocholu. Sa także inne programy tego typu donagrywania plików wyłącznie w formacie iso, ale one są dość trudne w obsłudze! Nero powinien załatwić sprawę!

17 Sie 2005, 12:14

DAEMON TOOLS 3,47

17 Sie 2005, 13:48

Radze ci:

1. Nagraj to na programie Nero.
2. Zainstaluj program Alcohol, CloneCD lub Paragon CD-ROM Emulator i zrób sobie wirtualny dysk no i otwórz, tylko to zajmie ci miejsce na dysku a jak nagrasz to może sz to usunąć a nawet komuś pożyczyć :roll:

Móim zdanie lepiej jest to nagrać na płytke, najlepiej Nero albo Alcohol-em :!: :twisted:

24 Lis 2005, 18:16

ale tym razem ja mam problem chce zrobic obraz iso gry i jakim programem???

24 Lis 2005, 18:44

gtasanandreas napisał(a):DAEMON TOOLS 3,47

sam wcześniej dałeś sobie odpowiedź na swoje pytanie :P :P :P

Choć jest juz nowa wersja Daemona --> http://www.instalki.pl/programy/downloa ... _Tools.php

25 Lis 2005, 08:31

nie wiesz o co mi chodzi ja nie chce odtworzyc obrazu iso tylko chce go zrobic spakowac gre tym obrazem ISO KPW:)
Wyślij odpowiedź