TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
chciałbym sie zapytac o program do przerobki filmu z kamery dvd i film jest zgrany na plyte dvd juz tylko ze chce go przerobic troche. wyciac kilka fragmentow lub powstawiac jakies animiacje takie jak np tort urodzinowy czy cos w tym stylu. czy ktos moglby mi polecic jakis fajny latwy program?
Chyba program Movie Maker pozwoli ci to zrobić,Tutaj też powinieneś coś znaleść P.S Movie Maker masz w windowsie wchodzisz w start wyszukaj pliki lub foldery i wpisz windows movie maker
po pierwsze czy jest zabronione " walic posta za postem"? a po drugie w programie Movie Maker nie mozna pezrobic fimu z dvd. wiec po trzecie co mam zrobic?
po pierwsze czy jest zabronione " walic posta za postem
Tak jest to zabronione przeczytaj regulamin jak chcesz zmienić post to używasz opcji edytuj a nie na nowo piszesz post. A po drugie jeśli movie makerem się nie da,to spróbuj Tym programem zrobić przeróbki
Mam małe pytanko:
gdy ściągam jakiś filmik, teledysk np. z YouTube, Wrzuta.pl lub innych stron, czy można oddzilelić film od muzyki, czy jest to wogóle możliwe??
sciagnalem mam Movie Maker i mam pytanko odnosnie niego iz nie wiem jak dodac podklad muzyczny i zeby nie bylo glosu z filmu bo jak zrobie muzyke to slychac muzyke i glosy