Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.
Zablokowany temat

Obudowa Vivo sensor

13 Mar 2008, 18:00

Witam mam problem ponieważ kupiłem obudowę VIVO SENSOR jest to obudowa z przyciskami na dotyk. Dokładnie to obudowa wygląda tak :arrow: Image
No i mój problem polega na tym że przyciski na dotyk nie zawsze działają raz nacisnę to zadziała a raz nacisnę i nic nie działa.Ten problem jest denerwujący ponieważ dużo pracuje na komputerze a takie włączanie jest denerwujące i dużo czasu przy tym tracę :/ Obudowę mam na gwarancji ale czekanie aż firma to zrobi to minię dużo czasu.A poza tym nie mam zbytnio gdzie włożyć podzespołów.
Czy jest możliwość naprawy tej wady? lub czy jest możliwość naprawienia tego samemu czekam na odpowiedzi.

13 Mar 2008, 18:44

Rozkręć obudowę i zobacz czy kabel nie jest poluzowany. Ja tak miałem jak kupiłem kompa. Lekko docisnąłem wtyki i chodzi "na dyg" (nie wiem jak jest przy dotykowej). Ale możliwe że może być taka sama przyczyna.

22 Mar 2008, 02:20

Problem rozwiązany temat zgłaszam do usunięcia.

22 Mar 2008, 12:20

Dawid255151 napisał(a):Problem rozwiązany temat zgłaszam do usunięcia.

Napisz w jaki sposób sobie z tym poradziłeś? Może się przyda dla innych użytkowników.

22 Mar 2008, 19:07

Panel przyciskowy był uszkodzony, na obudowę miałem gwarancje więc został mi przyznany nowy panel.
Zablokowany temat