Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.
Wyślij odpowiedź

Odinstalowany element w menedżerze urządzeń

18 Maj 2014, 00:49

Cześć, odinstalowałem element "Inne urządzenia" w menedżerze urządzeń.Jest możliwe przywrócenie,czy pomoże już tylko format. Mój system to Windows 7 Home premium 64 bit. Proszę o w miarę dokładne odpowiedzi, gdyż jestem początkującym użytkownikiem komputera. Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc :)
Ostatnio edytowany przez mateo8898, 18 Maj 2014, 11:38, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Poprawa pisowni

Re: Odinstalowany element w menedżerze urządzeń

18 Maj 2014, 11:40

czy pomoże już tylko format

Twierdzenie, że "format dobry na wszystkie problemy" wciąż żywe i to mnie przeraża, szczególnie w takich wypadkach jak ten. Przecież po zainstalowaniu systemu i tak będziesz musiał zainstalować sterowniki...

Tak w ogóle to nie wiadomo, które urządzenie odinstalowałeś. Masz jakiś pytajnik/wykrzyknik przy którymś urządzeniu w Menedżerze urządzeń??

18 Maj 2014, 14:37

Jako początkujący nie bardzo się na tym znam.Wiem,że w menedżerze pomiędzy zakładką "Baterie",a zakładką "Karty graficzne" była zakładka "Inne urządzenia",gdzie wykrzyknik był.Przez swoją niewiedzę odinstalowałem ją.Nie wiem czy w ogóle jest sens się nad tym zastanawiać skoro komputer działa bez zarzutu.

18 Maj 2014, 14:56

Zawsze można skorzystać z wbudowanego w system narzędzia do przywracania :grin: .

18 Maj 2014, 15:35

Tak, tyko,że punkt przywracania przestał już istnieć :(

18 Maj 2014, 17:48

Skoro wszystko dziala, a w menedżerze brak pytajników/wykrzykników to nie ma sensu drążyć tematu.

18 Maj 2014, 19:13

Dobra,dzięki
Wyślij odpowiedź