Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
02 Kwi 2008, 14:28
Potrzebuje pomocy....
potrzebny jest mi program odliczający liczby w tył co sekundę. Np. by można było ustawić liczbę "6000" i by co sekundę odejmował 1 aż dojdzie do 0. (Żeby było widać jak się liczby zmniejszają, najlepiej do ustawienia dużymi cyferkami na cały ekran)
Czy ktoś kiedyś się z takim czymś spotkał? Bo ja w sieci na nic takiego trafić nie mogę...
Pomocy, to dosyć pilne i ważne...
Z góry dzięki;)
02 Kwi 2008, 14:35
Tyle że mi nie chodzi o samo odliczanie czasu, tylko konkretnie właśnie o liczbę. Tam jest o typowym czasomierzu gdzie podaje się datę, godzinę i do niej odlicza. Ja potrzebuje prostego odliczania liczby (zwykłych sekund ale w większej ilości, żeby nie przeliczało tego na minuty/godziny/itd)
02 Kwi 2008, 14:43
to będzie to, o co Tobie chodzi...;]
pzdr
02 Kwi 2008, 14:51
No niestety nie:( Naprawdę przeglądałam te programy wcześniej dlatego
nowy temat założyłam... to nie to czego potrzebuje XD
To też odlicza minuty i sekundy. Ja potrzebuje odliczania tylko "sekund" (większych niż 60), żeby była liczba, najlepiej bez zbędnych innych rzeczy i tylko odliczało jej zmniejszanie bez dzielenia jej na przekroje czasowe.
02 Kwi 2008, 14:55
no to przelicz sobie ilość sekund, które chcesz odliczyć na minuty i będzie gitara ;]
02 Kwi 2008, 15:00
-_________-"
Ale mi nie chodzi o samo odliczenie tych sekund...
a właśnie o wizualizacje. Przygotowujemy pewną zabawę ze znajomymi i potrzebujemy by w pewnym momencie komputer zaczął odliczać z 6000 w dół i tyle. Śliczny widoczny mały liczniczek. Bez żadnych sekund minut tylko odliczanie XD