Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Wyślij odpowiedź

odświeżanie stron

30 Maj 2007, 17:16

Witam

Od pewnego czasu mam problem ze stronami www .
Po prostu nie odświeżają się one na bieżąco lecz sam jak wejdę na daną stronę muszę ją odświeżyć , Coraz więcej mam takich stron , a zwłaszcza z wiadomościami sportowymi i innymi .

Co zrobić ???

Pozdrawiam

30 Maj 2007, 19:51

Jaka przeglądarka?

31 Maj 2007, 15:02

Ja mam tak często na Operze. Szczególnie z systemami CMS.

31 Maj 2007, 16:38

interne explorer

01 Cze 2007, 09:28

Zmień przeglądarkę na Operę.Bezpieczniejsza,szybsza i możesz ustawić odświeżanie stron co ile chcesz.

01 Cze 2007, 17:10

no to nie pomogłes mi wcale , to tak jak z autem , zepsuło ci sie stare , kup sobie nowe i tyle

moze ktos inny wie co robic w tym temacie :)

01 Cze 2007, 18:54

No to pozostaje ci F5 ew. Ctrl+F5
Albo zaopatrz sie w jakąś nakładkę na IE

ps.I nie każę ci kupować nowego auta tylko zamianę na lepsze i w dodatku za darmo. :)

02 Cze 2007, 20:01

szkoda ze tracisz czas i takie głupoty piszesz i mślisz ze komus takimi radami pomożesz , szkoda twojego czasu ....zastanów sie nim cos napiszesz na przyszłość ! :lol:

02 Cze 2007, 20:56

piotrek3110 napisał(a):szkoda ze tracisz czas i takie głupoty piszesz i mślisz ze komus takimi radami pomożesz , szkoda twojego czasu ....zastanów sie nim cos napiszesz na przyszłość ! :lol:

He, he, widzisz ja w przeciwieństwie do Ciebie wiem co piszę.
I tak jak pisałem wyżej bez nakładki na IE nie ustawisz sobie odświeżania stron w/g własnych potrzeb na czystym badziewnym,dziurawym i chorym IE.Ta przeglądarka jest chyba jeszcze cieńsza od Ciebie mistrzu :grin: :P
Więc słuchaj albo się męcz. :wink:
Wyślij odpowiedź