Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
23 Paź 2006, 16:54
szukam programu ktory po uruchomieniu sam zaczyna odtwazac mp3 lub muzyke teledys kjavascript:emoticon(':)')
n
23 Paź 2006, 18:08
Istnieje taka możliwość bezpośrednio przy użyciu systemu, a mianowicie Windows Xp Professional
/ Home Edtion. Panel sterowania > Dźwięki i urządzenia audio > Dźwięki > Zdarzenia programu > System Windows ( uruchomienie systemu windows ) > i zmieniasz aktualny dzwięk na inny, który cię interesuje. Ważne, aby był w formacie wav. Wystarczy odpowiednia konwersja mp3. Do wav. i już gotowe.
Pomoże nam w tym np.: program
AML Fast Audio Converter 1.1
23 Paź 2006, 18:41
no tak tylko mi chodzi o to zeby komp sam wystartowal i urchomil ktorys z plaerow i liste odtwazal
23 Paź 2006, 18:57
Dodaj Winamp'a lub inny odtwarzacz do Listy w Autostarcie. A jak zrobić by program automatycznie odtworzył muzyke to nie wiem.

Może Winamp posiada taka funkcję, sprawdź.
23 Paź 2006, 19:21
A teraz coś mojego autorstwa. No więc zapewne masz skrót winampa na pulpicie. Weź na ten skrót prawym przyciskiem myszy i wybierz właściwości w zakładce skrót tam gdzie jest element docelowy
"C://Program Files/Wnamp/Winamp.exe"
Następnie po tym dodaj ścieżke playlisty albo pliku muzycznego żeby wyglądało to następująco.
"C://Program Files/Winamp/winamp.exe" "/My Downloads/G-Unit - I Smell Pussy.mp3"
Pamiętaj, że nie może być C:// i musi być w ""
Następnie wrzucasz to do autostartu i przy włączeniu kompa będzie Ci się włączać komputer wraz z winampem i odrazu grającą muzyką.
Wrazie pytań pisać.
23 Paź 2006, 19:47
1jaa miał racje troszke inaczej zrobilem ale wedla jego wskazowek dzieki