Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Wyślij odpowiedź

Odzyskac ściąganie pliku z BearShare !!!

24 Lut 2006, 18:44

Witam! Mam taki kłopot tradycyjnie z BearShare :P Ściągałem sobie fajnego filma i gdy już miałem około 600 mb po jakimś restarcie ściaganie się anulowało :( Plik siedzi w tempie i napewno nie ejst fake !! Czy dało by się go jeszcze raz pociagnąc od miejsca w którym się zatrzymał ?? Bardzo prosze o pomoc !!

24 Lut 2006, 19:09

Mialem kiedys podobna sytuacje ale niestety nic z tego nie wyszlo ciagnalem plik od poczatku.
Chociaz nie mowie ze sie nieda,sproboj wpisac w wyszukiwarke bearshare kod TTH tego filmu byc moze jak znajdzie TTH do dociagnie film do konca.

24 Lut 2006, 19:23

jakie TTH kod ?? gzie on jest ??

24 Lut 2006, 19:29

W berashare TTH to inaczej "Bitzi Ticket" kliknij prwym myszy na pliku ktory szukasz w berashrae i potem na search blitziticket otworzy ci sie strona z kodami pliku na rozne programy p2p i bedzie tam numer(kod) zaznacz ten kod i wklej w wyszukiwarke bearshare,albo podaj tytul filmu na forum wraz z dokladnym rozmiarem filmu.

24 Lut 2006, 19:41

który to ten kod ?? http://bitzi.com/lookup/O3VWHCZK5V32AMN ... AOY?detail

24 Lut 2006, 20:33

to jest kod: O3VWHCZK5V32AMNIDCVEPLXWPJ3WPAOY
i to wklej w wyszukiwarke bearshare

24 Lut 2006, 23:19

no niestety kiszka nic z tego.Może jakieś inne sugestje ??

25 Lut 2006, 13:05

Chyba nie pozostaje ci nic innego jak sciagac film od poczatku.

04 Mar 2006, 23:16

Jak Ktoś ma Bearshare ti nie radze instalować Nortona antywirua :? Po prostu jak ktoś gra w jakieś gry przez neta to zawsze ci wyskoczy jakiś komunikat o bearsherze ze prosi o dostęp do internetu . PO PROSTU NIE DA SIE GRAĆ !!!!!!!!!! :evil:

04 Mar 2006, 23:46

Barty Skopiuj plik'i na których Ci zależy z folderu " temp " później Przeinstaluj Bear Share na Nowo ! i wklej pliki wcześniej skopiowane, Powinno być OK.

P.S Miałem Niedawno podobną systuację, U mnie poskutkowało.
Wyślij odpowiedź