Witam, nie dawno robiłem formata, przed tym zapisałem ulubione zakładki z opery w jednym pliku, teraz po wgraniu od nowa Windowsa i Opery chciałem importować moje zakładki, ale nic sie nie dzieje, poprostu mi się nie wczytują, macie jakieś pomysły co zrobić, z góry dzieki, pozdrawiam
wyskakuje mi komunikat "brak dostepu", ale nawet nie moge skopiować tego pliku na inna partycję, niewiem co jest grane, bo sytuacja wygląda tak, mam dysk C i D, sformatowałem C,a D został nienaruszony, a teraz nie mogę wejść do połowy folderów na D, bo pisze mi brak dostepu
sprawdź jaki jest system plików na D a jaki na C choć nie wiem czy to znaczenie wiekszae, spróbuj uruchomić kompa w awaryjnym i skopiowac coś wtedy z tego dysku, jak nie pomoze to mozna spróbowac programem do odzyskiwania danych coś wyciągnąć
u mnie jak coś nie zdiałało to zawsze robiłem skanowanie dysków w poszukiwaniu błędów podczas rozruchu systemu, defragmencatcaj tak w razie czego albo w awaryjnym mi pomagało, jak cos to pisz.
spróbuj skopiować folder Opera ze ścieżki C:\Documents and Settings\Nazwa twojego konta\Dane aplikacji\Opera i wklej go w to samo miejsce na drugiej partycji