Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Wyślij odpowiedź

opera - brak zakładek

27 Lip 2008, 19:41

Witam, nie dawno robiłem formata, przed tym zapisałem ulubione zakładki z opery w jednym pliku, teraz po wgraniu od nowa Windowsa i Opery chciałem importować moje zakładki, ale nic sie nie dzieje, poprostu mi się nie wczytują, macie jakieś pomysły co zrobić, z góry dzieki, pozdrawiam :)

27 Lip 2008, 22:42

Może po prostu ich tak nie ma? Otwórz plik za pomoca notatnika i sprawdź czy są.

28 Lip 2008, 08:59

wyskakuje mi komunikat "brak dostepu", ale nawet nie moge skopiować tego pliku na inna partycję, niewiem co jest grane, bo sytuacja wygląda tak, mam dysk C i D, sformatowałem C,a D został nienaruszony, a teraz nie mogę wejść do połowy folderów na D, bo pisze mi brak dostepu :/

28 Lip 2008, 09:27

sprawdź jaki jest system plików na D a jaki na C choć nie wiem czy to znaczenie wiekszae, spróbuj uruchomić kompa w awaryjnym i skopiowac coś wtedy z tego dysku, jak nie pomoze to mozna spróbowac programem do odzyskiwania danych coś wyciągnąć

http://www.instalki.pl/programy/downloa ... ie_danych/

u mnie jak coś nie zdiałało to zawsze robiłem skanowanie dysków w poszukiwaniu błędów podczas rozruchu systemu, defragmencatcaj tak w razie czego albo w awaryjnym mi pomagało, jak cos to pisz.

28 Lip 2008, 10:29

spróbuj skopiować folder Opera ze ścieżki C:\Documents and Settings\Nazwa twojego konta\Dane aplikacji\Opera i wklej go w to samo miejsce na drugiej partycji

29 Lip 2008, 17:32

tryb awayjny nie pomaga, odzyziskiwanie danych z dysku nie pomga, foldery nadal nie są dostepne :(

29 Lip 2008, 17:35

Sprobuj przez Gekko Menager'a albo Total Commander'a

29 Lip 2008, 18:04

nic z tego, nie chce sie nawet skopiować :(
Wyślij odpowiedź