Tematy związane z telefonią komórkową.
Wyślij odpowiedź

Co sądzisz o tym połaczeniu

Super
9
39%
Nie potrzebne
9
39%
niemam zdania
5
22%

Razem głosów : 23

Orange

30 Wrz 2005, 17:26

co sadzicie o połączeniu Ideii z orangem

30 Wrz 2005, 17:31

dla mnie dobrze ,że sie połączyli.....

30 Wrz 2005, 19:45

no dla mnie super poniewaz jest lepsza jakość zasięgo itd.. :twisted: tylko ja mam taki problem jak zrobić żeby mi się wyświetlało Orange zamiast idea

30 Wrz 2005, 20:31

noooooooo
mi tez nie chce sie pokazac ORANGE

tylko mam caly czas:

IDEA
MILEGO DNIA

30 Wrz 2005, 23:40

ehh Ja tam mam Simplus'a i jest mi z tym dobrze, jeszcze szczególnie teraz jak sa rozmowy w piątki i soboty za free od 19 do 20.
od poczatku mam jeden nr na dodatek simplus i przy nim zostane.
a jak sie karta sim zepsóje do zrobie nowa z tym samym nr.
Copołaczenia to dobrze ze idea sie połaczyła z orange tak mi sie przynajmiej wydaje gdyz zawiele nie moge powiedziec bo nie uzywam tej sieci.

03 Paź 2005, 15:03

Co do problemu kubay88 i krystiana to narazie jesli macie telefony na karte to pozostajecie w nowym popie jeśli przepiszecie się do ORANGE go to bedzie sie wam wyswietlac orange

Dalej drogo !

03 Paź 2005, 21:40

Powinni zjechać z cen 60 w Orange 80 poza ,20 sms i 15 poza to jak na takiego potentata to za dużo.

03 Paź 2005, 21:52

dzimi napisał(a):Co do problemu kuba88 i krystiana to narazie jesli macie telefony na karte to pozostajecie w nowym popie jeśli przepiszecie się do ORANGE go to bedzie sie wam wyswietlac orange

ja mam w dawnym MIX IDEA DLA FIRM

moj kumpel ma w MIX IDEA (nie dla firm:D)
i mu sie juz dawno zmienilo

03 Paź 2005, 23:47

ja spodziewałem się czegoś więcej po takiej firmie jak "ORANGE"
myślałem raczej o koleinej rewolucj !! no,ale niestety niepopisali się :( np.to co zaoferowali na karte,to obecnje jest najdroższe na rynku z takim wejściem na rynek to padaka !

05 Paź 2005, 22:01

Żadna rewelacja :583: , a miało być tak pięknie :wpale:
Po raz kolejny z dużej chmury mały deszcz

06 Paź 2005, 16:35

krystian napisał(a):no dla mnie super poniewaz jest lepsza jakość zasięgo itd.. :twisted: tylko ja mam taki problem jak zrobić żeby mi się wyświetlało Orange zamiast idea

Czy mozesz mi wyjasnic jaki wplyw na lepsza jakosc i zasieg ma to ze Idea polaczyla sie z Orange?
Przeciez (takie jest moje zdanie) infrastruktura sieci sie nie zmienila.

16 Paź 2005, 13:58

Ja uważam że źle że się połączyli ponieważ ceny telefonów wzrosły(nie chodzi mi o ceny połączeń tylko o ceny aparatów przy zawieraniu umowy). Jak była idea w mixie za 25zł nokia 3100 kosztowała 19zł+ vat a teraz jak jest oprange to ta nokia w mixie za 25zł kosztuje 99zł z vatem. Możliwe ceny telefonów zaczynają sie w abonamencie za około 50zł.

Ludki

17 Paź 2005, 17:37

zobaczycie z minie rok i bedom wyse rachunki z polecenia i ja mysle ze to beznadzieja:( :o :o :o :o :o :o :o :o :o

IDEA+ ORANGE

23 Paź 2005, 15:53

Ja powiem tak: Co z tego, że Idea łaczy się z Orange.
Bramkę na esy i tak mają kijową ;)
A to całe łaczenie polega tylko i wyłacznie na przeciągnięciu jak największej liczby abonentów do swojej sieci.
No, jak narazie jest jedwabiście. Era ma Heyah, Idea Oranżade, Plus jakieś Popaki ;) czy cus tam..
Hmmm ciekawe co bedzie , jak na rynek wejdzie nowy operator?? ;)

Moim zdaniem powinien byc jeden operator, bo i tak w każdej sieci proponują te same telefony.. I po co ten cały cyrk??

Re: IDEA+ ORANGE

23 Paź 2005, 16:59

kaajka19 napisał(a):Ja powiem tak: Co z tego, że Idea łaczy się z Orange.
Bramkę na esy i tak mają kijową ;)
A to całe łaczenie polega tylko i wyłacznie na przeciągnięciu jak największej liczby abonentów do swojej sieci.
No, jak narazie jest jedwabiście. Era ma Heyah, Idea Oranżade, Plus jakieś Popaki ;) czy cus tam..
Hmmm ciekawe co bedzie , jak na rynek wejdzie nowy operator?? ;)

Moim zdaniem powinien byc jeden operator, bo i tak w każdej sieci proponują te same telefony.. I po co ten cały cyrk??

po to kochanienka :D zeby byla konkurencja :D
Wyślij odpowiedź