Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

Overclockerzy

09 Lut 2007, 18:06

Zapraszam do rejestracji na forum edit. Forum działa na jednym z najlepszych mechanizmów jakim jest phpBB by przemo!!! Prosze pomóżcie się mu rozwinąć. :help:
Niedługo odbędzie się konkurs w którym można będzie wygrać wiele nagród m.i.n. system linux!!! Prosze o ocene co jest dobrze co dodać co poprawić :)

09 Lut 2007, 18:53

Punkt 4 regulaminu.
4. Zabaronione jest umieszczanie na łamach forum wszelkich reklam (z wyjątkiem miejsc do tego wyznaczonych np. podpis użytkownika).

Nic więcej niedodam.
A jednak dodam prosze administratora o poprawienie słowa
Zabaronione

i o ukaranie freedek'a :D

09 Lut 2007, 21:11

Wow to tak jakbym wygral powietrze :P Linux jest darmowy :lol:

09 Lut 2007, 22:06

No właśnie o to mu chodzi ściemnia że niby nagrody pewnie nawet żadnego konkursu niebędzie, a nawet jeśli to ja takie nagrody sam potrafie sobie zadarmo z neta zamówić

10 Lut 2007, 11:03

Wiesz ja tam zaproszenia od kogos kto ma 3posty bym nie bral,ale i tak mozna sie posmiac z nagrod :lol:

10 Lut 2007, 12:58

krzychu123411 napisał(a):Wiesz ja tam zaproszenia od kogos kto ma 3posty bym nie bral,ale i tak mozna sie posmiac z nagrod :lol:

A jakie to ma znaczenie że ma 3 posty :?: :503:
Nie całe dwa miechy temu też miałeś trzy i czy ktoś traktował Cie niepoważnie ?
Masz 141 a ja 468 a są dużo lepsi i tzn. że mamy Cie traktować niepoważnie ?
Zastanów się co piszesz :evil: :D :D :D

13 Lut 2007, 10:23

Forum działa na jednym z najlepszych mechanizmów jakim jest phpBB by przemo!!!

Podobno PunBB odstawił phpbb i resztę popularnych skryptów for - więc niemasz się czym tak afiszować.
Wyślij odpowiedź