Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Wyślij odpowiedź

Paskudnie zaniedbany nieudolnością komputer

25 Sie 2012, 03:42

Tytuł mówi już sam za siebie. Jestem przeciętnym użytkownikiem komputera, a co za tym idzie pewny jest brak jego wystarczającej pielęgnacji. Ostatnio zaczął stawiać mi się, wymagał pieszczot, aktualizacji, czyszczenia, defragmentacji etc, które skończyło się dla niego bardzo źle. Po nieudolnej instalacji najnowszej aktualizacji windowsowej, następnie przywracania systemu ze względu na problemu z późniejszym włączaniem komputera, ponowną aktualizacją zrąbało się na dobre. Jedynym wejściem do mojego wirtualnego świata jest tryb awaryjny. W momencie normalnego uruchamiania systemu, zalogowaniu na swojego użytkownika, kółeczko kręci się i kręci, a windows wciąż mnie zaprasza bez jakichkolwiek postępów w tymże zadaniu. Podejrzewam, że mój komputer, moje okno na świat jest rajem dla ludzi rozwiązujących problemy systemowe i wszystkie inne. Drogi czytelniku wiernej mi stronie instalki.pl, jeśli odczytałeś to butelkowe SOS radź, dziel się swą mądrością, ucz mnie poprawnej pielęgnacji, a chwała Twoja będzie trwać wieki.

Nie wiem co Ci mam podać, powiedź mi, a będę wierna Twoim wskazówkom. Co Ci więcej trzeba, by odczytać mój świat błędów, prócz wieści, że kieruje mną Windows 7?

Re: Paskudnie zaniedbany nieudolnością komputer

25 Sie 2012, 10:03

Po nieudolnej instalacji najnowszej aktualizacji windowsowej, następnie przywracania systemu ze względu na problemu z późniejszym włączaniem komputera, ponowną aktualizacją zrąbało się na dobre.

A po tej ponownej aktualizacji próbowałaś przywracania systemu??? Możesz także spróbować odinstalować tą felerną aktualizację.

Re: Paskudnie zaniedbany nieudolnością komputer

03 Wrz 2012, 17:06

To może być wina aktualizacji.
Wyślij odpowiedź