Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)
Wyślij odpowiedź

Patch do Gothic 2...

13 Kwi 2007, 12:58

Jest podobno darmowy patch do Gothic 2,naprawiający błedy w grze.
Gdzie go można ściągnać?
Pozdro!

13 Kwi 2007, 13:39

Niczego nie obiecuje ale możesz zobaczyć TUTAJ

13 Kwi 2007, 14:58

chyba nie ma patcha do tej gry sprawdz jeszcze na oficjalnej stronie ale watpie zeby cos takiego był
Official website
-------------------edit-----------------

Jest patch tylko na niemieckie wersje gothica
Patch
Nie znam sie zabradzo na niemieckim ale pisze ze nie wolno istalowac na innych wersjach niz niemiecka

Strefa

13 Kwi 2007, 15:47

Patch jest,(około 60MB) bo już kiedyś go miałem ale pad mi dysk i zapomniałem z kąd go ściągałem a teraz nie moge znaleść.

13 Kwi 2007, 16:59

pavko89 napisał(a):Nie znam sie zabradzo na niemieckim ale pisze ze nie wolno istalowac na innych wersjach niz niemiecka

Der Patch ist nur für die deutsche Gothic II Goldedition und deutsche Limited Goldedition ohne dem Addon geeignet und für die Behebung des folgenden Problems gedacht:

dokladnie tak jak mowisz

Tylko dla niemieckiej wersji Gothic II Goldedition i niemieckiej Limited Goldedition

Re: Strefa

13 Kwi 2007, 17:37

Pacior napisał(a):Patch jest,(około 60MB) bo już kiedyś go miałem ale pad mi dysk i zapomniałem z kąd go ściągałem a teraz nie moge znaleść.

Jak widziales tego patcha to szukaj na oficjalnej stronie go nie ma na stronie producenta rowniez jestes pewien ze byl to patch do gothica 2 ?

Strefa

14 Kwi 2007, 13:25

Napisałem "patch" ...może dodatek....nie wiem? w każdym bądź razie miało to około 60MB i miało niby naprawiać błedy w grze związane między innymi z wyskakiwaniem gry do windowsa podczas gry.

15 Kwi 2007, 20:16

www.gothic.phx.pl z tamtad sciagnalem

15 Kwi 2007, 20:36

Właśnie tą stronke podałem
Wyślij odpowiedź