Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)
Wyślij odpowiedź

Pegazus FunStation 1 lub 2 lub 3: czy się opłaca

01 Sie 2011, 13:32

Witam.

Chcę zainwestować w FunStation bo dla mnie nie ma takiego czegoś jak "klasyki nie istnieją", to więc chciałbym mieć FunStation 1, bo podobne do legendarnego PSX, a czy jednak bardzie się opłaca brać 2 czy 3? Co lepsze? Aha, czy wszystko trzeba brać przez neta?

Re: Pegazus FunStation 1 lub 2 lub 3: czy się opłaca

01 Sie 2011, 13:43

Wady Funstation 3 -> http://forum.pegasus-gry.com/index.php? ... l#msg37210.

01 Sie 2011, 14:18

A jak z Starszymi "Funami"?

01 Sie 2011, 14:29

Funstation 1 -> klasyk, boski, jak na tamte czasy :) .
Funstation 2 -> bardziej dopracowany, taka sama frajda :) .

01 Sie 2011, 16:59

Aha, czyli to to samo tylko różni się tylko obudową, czy też grami? Żywotnością? Ceną? Ja chcę PSX! MAM PS2, a znam wiele osób co ma PS3, więc gram czasem na ich konsolach.

01 Sie 2011, 19:53

Ogólnie im nowsza wersja Funstation tym większa kompatybilność, czyli więcej gier dla 2. Jak masz PS2 to już wiesz jak sprawa wygląda z PlayStation, więc proponuję inwestycje w PS3.

01 Sie 2011, 21:15

Tak, Tak, chcę mieć unikat, coś co ciężko dostać, a dostać nowe zafoliowane, w pudełku z gwarancją jest realnie niemożliwe (Sony zaprzestało produkcji PSX już dawno, a niewiem czy na pewno ale chyba zaprzestało też PS2. FunStation, mieć unikat typu PSX i gry to wielka rzecz dla mnie (duma przede wszystkim), a to że nie mogę mieć tak łatwo oryginału (bo zakupy przez internet odpadają) musi starczać Funek, chociaż na każdego są moje ulubione gry 2D, szczególnie stary Tekken (nie koniecznie na FunStation), Mario i CHYBA Ninja Cats (chyba mylę). Ale dla mnie ważne jest to też że mogę zawsze (chociaż bardzo ciężko dostać) kartridże (dyskietka z grą).
Wyślij odpowiedź