Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
30 Sie 2006, 11:58
PETYCJA
Kto by nie chciał aby wakacje trwały dłużej?? Chyba każdy chce aby wakacje trwały dłużej albo żeby szkoły wogóle niebyło. Proszę każdego o oddanie głosu.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez
KaRaKuA, 30 Sie 2006, 12:00, edytowano w sumie 1 raz
30 Sie 2006, 12:00
Ja mam juz 5 miesiac wakacji jeszcze 1 przedemna i powiem wam ze po 3 miesiacach juz mi sie takie wakacje znudziły

. 3 miesiace było fajnie a potem to juz monotonia....
30 Sie 2006, 12:19
za długo nie mogą być, bo później, albo by rok szkolny przesuwali i wakacje by wkońcu wypadły w zime, a po co komu takie wakacje.
jak to się mówi "co za dużo to nie zdrowo" więc pozostane przy 3 miesiącach ogólnie
pozdrawiam
30 Sie 2006, 12:19
10 misiecy w roku na wakacje to optymalny czas.
Studia mogły by trwac wiecznie albo jak w grecji ok. 10 lat to byloby dopiero.
Pozdrawiam
30 Sie 2006, 12:36
jeszcze miech by sie przydał
30 Sie 2006, 14:01
Jak dlamnie to mogolby jeszcze czerwiec byc cały wolny...
Bez przesady ze 7 miechów wakacji ... to program nauczania realizowałoby sie jakies 30 lat
30 Sie 2006, 14:14
Czerwiec-Lipiec-Sierpiń
To by były optymalne wakacje. Ale i tak zaawsze znajdą się niezadowoleni :]
30 Sie 2006, 14:33
Mysle ze tak 3 miesiace by bylo w sam raz
30 Sie 2006, 21:14
ja bym chciał dwa miesiące wakacji

......................................ale tylko wtedy gdy lipiec i sierpień miały by razem 120 dni
30 Sie 2006, 21:27
mi tam starczaja 2 miesiace w zupelnosci! nie powiem bo przydal by sie jeszcze jeden taki cieply miesiac jak lipiec a tak troche nudno jest bo ciagle pada albo zimno jest:/ no a w szkole znowu nie jest tak zle!!! jedni chodza po to zeby sie uczyc a drudzy dla calej masy innych powodow po za uczeniem:) ja osobiscie wole to drugie bo wkncu co sie wspomina lepiej od szkoly ?

no moze nie kazda szkole ale liceum jest the best !!! nowi ludzie, imprezy no i fajne laski...
30 Sie 2006, 21:30
Wakacji...wystarczyłoby 3 miesiące
ale z resztą... ja nie lubie ciepełka, wolę jak jest chłodno i deszczowo
30 Sie 2006, 22:40
benek-b12 napisał(a):mi tam starczaja 2 miesiace w zupelnosci! nie powiem bo przydal by sie jeszcze jeden taki cieply miesiac jak lipiec a tak troche nudno jest bo ciagle pada albo zimno jest:/ no a w szkole znowu nie jest tak zle!!! jedni chodza po to zeby sie uczyc a drudzy dla calej masy innych powodow po za uczeniem:) ja osobiscie wole to drugie bo wkncu co sie wspomina lepiej od szkoly ?

no moze nie kazda szkole ale liceum jest the best !!! nowi ludzie, imprezy no i fajne laski...

Zgadzam sie najlepsze 3 lata zycia spedziłem w liceum , fajne sa imprezy integracyjne w 1 klasie

2 klasa to same 18 a w 3 wspolne wypady na male libacje i dyskoteki