TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Pieniązki w sieci bez maili itp

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

Pieniązki w sieci bez maili itp

Postprzez mumin_ko5 » 22 Sie 2005, 23:54

PostUA:

Temat ten jest dosyć popularny w internecie, jednak większość polega na odbieraniu maili czy klikaniu na bannery czy takie tak rzeczy których nikomu nie chce się robić. Ja daje lepszy sposób: możecie zarabiać grając w gry, a raczej w minigierki oraz w rózne zdrapki i tego typu rzeczy na stronie internetowej. To nie żart. Trzeba się tylko zarejestrować (za darmo oczywiście) i można zaczynać. Oczywiście nie odrazu zdobyjemy milony euro (bo taka obowiązyje waluta heh francuzi) ale powoli do czegoś dojdziemy. Pieniądze są nam przesyłane w formie czeku o wartości 10, 20, 50, 100 i 200 euro. Fajny i przyjemny sposób. Macie link do strony:
http://prizee.com/?refer=muminko5
Jak można się zorientować podajecie mój nick jako osobe polecającą. Ty też będziesz mógł polecać znajomych. Poza tym że ty bedziesz sam zarabiał to jeszcze inni za Ciebie. Od takiej osoby dostaje sie 0,15E za 1E które ta osoba zarobiła.
mumin_ko5
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 22 Sie 2005, 23:53

Postprzez proktor » 23 Sie 2005, 08:21

PostUA:

tylko nie tooooooooooo !!!!!!!!!!!

wes schowaj sie z tym syfem gralem w to ok 30min i niewiadomo z kad ze skarpca uciekla mi cala kwota,to jest jeden wieelki wal!!!!!!!!

nie grajciee w to!!!
strony internetowe: Błonie, Brwinów, Pruszków, Milanówek, Grodzisk Mazowiecki
Awatar użytkownika
proktor
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 28 Kwi 2005, 19:59

Postprzez mumin_ko5 » 23 Sie 2005, 12:18

PostUA:

może przerąbałeś na jakieś płatne gry czy zdrapki bo takie też są a być może nie zauważyłeś. Albo niechcący kliknąłeś na coś jeszcze innego w końcu to nie jest polska strona
mumin_ko5
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez FIstach » 23 Sie 2005, 15:14

PostUA:

jak to diała rozwiń swój pomysł dużo już zarobiles??

opłaca się w to grać??
Awatar użytkownika
FIstach
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 23 Sie 2005, 15:11

Postprzez mumin_ko5 » 23 Sie 2005, 15:56

PostUA:

Osobiście gram w to troche czasu, ale dużo pieniędzy nie mam ponieważ wydaje wszystoko na płatne zdrapki i gry, a wierz mi jak raz się w taką zagra to nie można przestać. Na samym początku jak jeszcze szkoda mi było pieniedzy w troche ponad 2 tyg. zarobiłem ok 4 euro. Wydaje się nie dużo. Zaraz coś wyjaśnie. W prizee masz liczone dni. W jeden dzień masz możliwość zagrania we wszystkie gry ale ograniczoną ilość razy. Od 1 do trzech. Na początku nie zarabiasz za dużo. Przez pierwsze dni ok 0,01E za gre, a to jest bardzo mało. Jednak to stopniowo się zwiększa wraz z rankingiem, zależy od szczęscia. Ale stawki wzrastają stopniowo. A teraz najciekawsze. Część gier ma bonusy. Chodzi o to, że np, jeśli pokonasz plansze w określonej ilości skoków to dostajesz bonus. Kilka bonusów i niespodzianka. W innych grach chodzi np. o to żeby zebrać całą kolekcje warzyw, czy uwolnić wszystkie zwierzątka. Jeśli to zrobisz to otrzymujesz Jackpota czyli pieniądze. Występują różne jakcpoty np. Garden Jackpot i ich wysokość wacha się od 1E od ponad 400E. poza tym, że masz pieniązki za granie to jeszcze za przejście gry. No i są jeszcze zdrapki w których trzeba liczyć na szczęście. Możesz również polecać prizee za też są pieniądze. Wybór zależy od Ciebie. Jak pisałem ja wszystko przegrywam na płatnych gierkach itp.
mumin_ko5
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez FIstach » 24 Sie 2005, 09:50

PostUA:

ja mam jak narazie 19C ale o co ci chodzi z rosnieciem stawek im dluzej gram tym wiecej zarabiam?? a jak komus to mozna polecic??? a jezeli uzbieram na przyklad 10E to jak oni mi to przysla ??

jak narazie gram dwa dni

PS:jaką masz rangę ja mam bronze 1

a czy mozna z jednego uzytkownika przelac na drugiego
Awatar użytkownika
FIstach
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez Yoo! » 30 Sie 2005, 22:12

PostUA:

no dobra, mam już 1,12 € i co dalej, jaką kase moge dostać i kiedy, coś mi się niechce wierzyć, że przyjdzie do mnie czek na kilkanaście € to raczej wielka ściema, ale gierki fajne, napisz coś więcej o tym, nara i pozdro :D

te mumin odpisz wkońcu, teraz jak chce zagrać w gre to wyskakuje mi formularz, o jakiś prezentach, a jak wypisz ten formularz i przyjdzie mi coś do zapłacenia, to co wtedy :twisted:
Awatar użytkownika
Yoo!
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 28 Cze 2005, 08:53
Miejscowość: PL

Postprzez FIstach » 06 Wrz 2005, 21:05

PostUA:

chyba muminowi przyszedl rachuneczek.:D a tak serio ja mam wpisane falszywe dane w tym formularzu, jakby co to zmienie se konto mam 3 na wszelki wypadek albo okazalo sie ze to obejmuje tylko francje.
nie wiem ja mialem juz euro ale wszystko przegralem

ps jak bedziesz gral w platna gre to zawsze przy kazdej grze za pierwszym razem dostaniesz troch rangi ja przy sweeties dostalem cala jedna range.
Awatar użytkownika
FIstach
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez Yoo! » 07 Wrz 2005, 07:30

PostUA:

ja grałem i nabiłem juz ok 1,12 € a po 6 dniach wyskoczył mi jakiś formularz do wypełnienia, pisze coś o jakiś prezentach, ale teraz niewiem czy to wypełniać czy nie, jak mi przyjdzie jakiś rachunek :twisted: to nie bydzie miło, pozdro :D
Awatar użytkownika
Yoo!
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Postprzez Yoo! » 08 Wrz 2005, 12:12

PostUA:

> mumin_ko5 < skoro nie odpisujesz na pytania, to po hu* piszesz takie posty, co napisałeś i znikłeś :twisted:
Awatar użytkownika
Yoo!
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Postprzez FIstach » 08 Wrz 2005, 17:23

PostUA:

popieram pewnie mumin poszedl sie schowac bo mu rachunek przyslali
Awatar użytkownika
FIstach
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez glizdu » 09 Wrz 2005, 21:11

PostUA:

Takiego typu żeczy czy to wały jak nic. Grasz prze rok i wyjdzie na to, że i tak nic nie zarobisz a nawet możesz jeszcze więcej stracić. Pewno jeszcze dostajesz kase od każdego podającego twojego nicka. Ja osobiście wole kase zarabiać przy odrobinie wysiłku.

Kliknij n link poniżej.
glizdu
Postujący
Postujący

Dołączenie: 23 Cze 2005, 10:43

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników