Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)
21 Cze 2007, 15:45
Witam kiedyś grałem w San Andreas i mniej więcej co 5 naciśnięć pause (czyli Esc) lub sejwowaniu gra sie wieszała i pomagały klawisze alt+Ctrl+Delete. Czym to mogło byc spowodowane? może dlatego że gra była piracka? Podobnie działo sie u mojego kolegi (ta sama płytka z grą),ale gdy on wchodził do dyskoteki robiło zwiechę (chodzi oczywiście o dyskotekę w grze). teraz kupiłem oryginałkę GTA:SA i mam nadzieje, że nie będzie problemów.
21 Cze 2007, 15:48
Wydaje mi sie że to był błąd w kodzie gry który mógł zostać naprawiony ale nie koniecznie

. Wiec lepiej co misje rob sobie "save".
21 Cze 2007, 15:52
Pirat...
Na oryginale tego (zapewne) nie będzie.
21 Cze 2007, 15:56
Właśnie w tym problem!! bo to dotyczyło także sejwów mniej więcej co 5-6 save się wiecha robiła i dupa z misji. Wkurzyło mnie to ogromnie gdy przeszedłem ostatnią z głównych misji (bez cheatów) i zadowolony po obejrzeniu końcowych napisów i odsłuchaniu fajnej klimatycznej muzyczki chciałem zrobić "save" a tu wiecha!!

Myślałem że monitor rozpier...ole!! Ale originałki tak chyba nie robia??
21 Cze 2007, 16:13
zigi000 napisał(a):Właśnie w tym problem!! bo to dotyczyło także sejwów mniej więcej co 5-6 save się wiecha robiła i dupa z misji. Wkurzyło mnie to ogromnie gdy przeszedłem ostatnią z głównych misji (bez cheatów) i zadowolony po obejrzeniu końcowych napisów i odsłuchaniu fajnej klimatycznej muzyczki chciałem zrobić "save" a tu wiecha!!

Myślałem że monitor rozpier...ole!! Ale originałki tak chyba nie robia??

Nie robią bo mam oryginała.
21 Cze 2007, 21:23
ja mialem pirackiego GTA SA i nic mi sie nie cielo. moze cos z plytka bylo cos nie tak. jakis blad moze na plytce został nagrany.mi przynajmniej chodzilo wszystko tak jak mialo byc
22 Cze 2007, 11:47
Bardock napisał(a):Pirat...
Na oryginale tego (zapewne) nie będzie.
Dziwne bo ja miałem z 2 piraty San Andreas (każda plyta inna) i tego nie było... poprostu Mozę twoja plyte jest uszkodzona czy coś jeśli to się pojawia i u kolegi
22 Cze 2007, 12:18
No jeśli chodzi o mnie to też niegdyś posiadałem pirata , teraz mam oryginała.Także na dwóch wersjach nic złego się nie działa.