Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
28 Kwi 2009, 19:54
Polecam przeczytanie
artykułu z Gazety Wyborczej. Niby nic nowego, ale pozostawia wiele do myślenia.
28 Kwi 2009, 20:35
wymiana plików była, jest i będzie zawsze...jedyne co ewentualnie może to przystopować to blokowanie p2p przez operatorów....ludzie przecież by zaczęli rezygnować z internetu gdyby im powiedziano, że za ściąganie odłączą go na rok...pffff paranoja....
28 Kwi 2009, 22:14
Dokładnie jak napisał przedmówca, jeżeli dostawcy internetu zaczeliby się bawić w coś takiego...byłoby to dla nich jednoznaczne z utratą wielkiej rzeszy klientów. Spójrzmy z drugiej strony sam wolę przetestować grę zanim polecę ją kupić. Już nie raz przekonałem się że wymagania pisane na pudełkach są nie jednoznaczne z rzeczywistymi.... niestety zawsze na moją niekorzyść.... Nie wiem jak dla Was, ale dla Mnie to się robi już śmieszne.... wymiana plików jest i będzie i żadne zabiegi tego nie zmienią.
Pozdrawiam.
30 Kwi 2009, 22:18
Ciekawy artykuł, zwłaszcza te słupki. Co do dostawców to raczej nie będą podcinać gałęzi na której siedzą (są wyjątki:
https://www.instalki.pl/aktualnosci/int ... e-tpb.html ), a jeśli już to człowiek zawsze znajdzie jakiś sposób