TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

[Zlecę] Pisanie tekstów w języku angielskim. Tematyka gry PC

Tutaj można zamieszczać oferty sprzedaży oraz kupna różnych przedmiotów.

[Zlecę] Pisanie tekstów w języku angielskim. Tematyka gry PC

Postprzez grangames » 08 Lip 2015, 13:16

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/43.0.2357.125 Safari/537.36 OPR/30.0.1835.88

Witam serdecznie !

Szukam osoby do stałej i długiej współpracy. Tak jak sama nazwa tematu wskazuję poszukuję osoby, która zna bardzo dobrze JĘZYK ANGIELSKI i potrafi pisać teksty w języku angielskim. Tematyką każdego tekstu będą gry PC. Nie jest to nic trudnego. Przesyłam szablon co chciałbym aby w każdym tekście było zawarte i zgodnie z szablonem tekst musi być unikalny i zgodnie z zasadami SEO. Tekst również musi zawierać minimum 300 słów. Współpraca polega na tym, że ja podaję tylko nazwę gry i dana osoba tworzy pod tą grę unikalny tekst(oczywiście można wzorować się na informacjach o grze co jest normalne). W tygodniu będzie od 2-3 tekstów do napisania. Termin jest elastyczny więc z pewnością się dogadamy. Więcej informacji udzielę po kontakcie z moją osobą.

Zainteresowane osoby z propozycją cenową proszę o kontakt E-mail:

E-mail: [email protected]

Pozdrawiam
grangames
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 23 Cze 2015, 17:18

Powróć do Giełda

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników