Tematy związane z telefonią komórkową.
26 Paź 2012, 16:37
witam, sprawa wyglada tak - kolezanka kiedys tam sprawila sobie karte do plusa (oczywiscie opakowanie i reszta tych papierkow wywalona jest) i ostatnio zauwazyla ze zaden kod jej nie dziala, obojetnie czy to na sprawdzenie taryfy czy na smsy. juz chyba wszystkie kody sprawdzilismy i wszedzie 'usluga niedostepna' lub cos tam ze zly kod (w przypadku sprawdzenia taryfy). wczesniej nie zwracala na to uwagi bo nie bylo jej to potrzebne wiedziec jaka taryfa i kody na smsy. pisalismy do plusowego biura olewania klienta, ale oczywiscie zero odpowiedzi do dzis. czy jest jakas szansa zeby to sprawdzic, pomijajac kody? chyba ze jest jakis kod o ktorym nie mamy pojecia. sam mam na drugim telefonie plusa, i wszystko ladnie chodzi.
ktos cos wymysli to byloby bardzo fajnie
26 Paź 2012, 18:56
Najlepiej to chyba pójść do jakiegoś salonu Plusa i wypytać na miejscu, o co kaman. Nawet jak nic nie poradzą, to co za problem kupić starter z Play czy innego T-Mobile
27 Paź 2012, 22:22
w sumie to racja, ja juz jej mowilem zebysmy polecieli do salonu, to ona czasu nie ma
zreszta salon jest jakies 10km od jej miejsca zamieszkania wiec nie tak zle. namawiam na play wlasnie, niemialaby zadnych problemow. dziekuje za zainteresowanie sie tematem
07 Lis 2012, 19:24
Ja z kolei nie połacałbym Play. Mają strasznie ciulowy zasięg...
08 Lis 2012, 11:45
kubalis napisał(a):Ja z kolei nie połacałbym Play. Mają strasznie ciulowy zasięg...
Zwłaszcza, że możesz korzystać z sieci innych operatorów
Chyba za bardzo w temacie nie jesteś