Tematy związane z telefonią komórkową.
Wyślij odpowiedź

plus na karte - kod na taryfe i smsy nie dziala

26 Paź 2012, 16:37

witam, sprawa wyglada tak - kolezanka kiedys tam sprawila sobie karte do plusa (oczywiscie opakowanie i reszta tych papierkow wywalona jest) i ostatnio zauwazyla ze zaden kod jej nie dziala, obojetnie czy to na sprawdzenie taryfy czy na smsy. juz chyba wszystkie kody sprawdzilismy i wszedzie 'usluga niedostepna' lub cos tam ze zly kod (w przypadku sprawdzenia taryfy). wczesniej nie zwracala na to uwagi bo nie bylo jej to potrzebne wiedziec jaka taryfa i kody na smsy. pisalismy do plusowego biura olewania klienta, ale oczywiscie zero odpowiedzi do dzis. czy jest jakas szansa zeby to sprawdzic, pomijajac kody? chyba ze jest jakis kod o ktorym nie mamy pojecia. sam mam na drugim telefonie plusa, i wszystko ladnie chodzi.

ktos cos wymysli to byloby bardzo fajnie

Re: plus na karte - kod na taryfe i smsy nie dziala

26 Paź 2012, 18:56

Najlepiej to chyba pójść do jakiegoś salonu Plusa i wypytać na miejscu, o co kaman. Nawet jak nic nie poradzą, to co za problem kupić starter z Play czy innego T-Mobile

27 Paź 2012, 22:22

w sumie to racja, ja juz jej mowilem zebysmy polecieli do salonu, to ona czasu nie ma :p zreszta salon jest jakies 10km od jej miejsca zamieszkania wiec nie tak zle. namawiam na play wlasnie, niemialaby zadnych problemow. dziekuje za zainteresowanie sie tematem :)

07 Lis 2012, 19:24

Ja z kolei nie połacałbym Play. Mają strasznie ciulowy zasięg...

08 Lis 2012, 11:45

kubalis napisał(a):Ja z kolei nie połacałbym Play. Mają strasznie ciulowy zasięg...

Zwłaszcza, że możesz korzystać z sieci innych operatorów :D Chyba za bardzo w temacie nie jesteś ;)
Wyślij odpowiedź