Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Wyślij odpowiedź

Po instalce Convertera nie działa Bestplayer

09 Sie 2011, 19:31

Zainstalowałem #1 Video Converter 5.2.37 i odinstalowałem. Potem rozpakowałem uruchomiłem i usunąłem VirtualDub 1.9.11.
Po czym okazało się że nie działa Bestplayer 1.0 którego używam. Po prostu po kliknięciu w ikonę na chwilę pokazuje się klepsydra i nic się nie dzieje a potem po 2-3 minutach słychać systemowy dźwięk błędu i nic więcej. Program jest jedno plikowy więc się go nie instaluje. Filmy działają na innych playerach ale Bestplayer mi "leży". Przeleciałem system GlaryUtilites, RegCleanerem, CClenerem sytuacja się nie poprawiła.
Co robić ??

Re: Po instalce Convertera nie działa Bestplayer

09 Sie 2011, 19:34

Odinstaluj tego Bestplayer`a i zainstaluj najnowszą wersję -> click.

09 Sie 2011, 20:22

Nie chcę nowej wersji. Jak dla mnie za dużo w nim zbędnych bajerów. Lubie prostotę.

09 Sie 2011, 21:15

Odinstaluj obecną wersję BestPlayer`a za pomocą Revo Unistaller w trybie zaawansowanym ->https://www.instalki.pl/download/programy/windows/narzedzia/narzedzia-systemowe/revo-uninstaller/, a następnie zainstaluj ponownie wersję, która Ci pasuje.

10 Sie 2011, 01:00

Nie mam na liście programów które można od instalować Bestplayera. Nie wiem czy to ważne ale jego się nie instaluje. Rozpakowujesz tylko z .zip i już działa.

10 Sie 2011, 07:41

W tej kwestii masz rację. W takim razie po prostu usuń starego Bestplayera, a ściągnij i sprawdź jak działa najnowsza wersja.

10 Sie 2011, 15:52

Po zainstalowaniu nowej wersji, wersja ta działa. Ale reklamy i inne pierdoły jak dla mnie wykluczają ją. Zauważyłem że wyskakuje też w trakcie tego dźwięku błędu jakieś okno ale trwa to tak krótką chwilę że nie jestem w stanie nic przeczytać. Poza tym wyskakuje to nie wiadomo kiedy.

10 Sie 2011, 17:03

Jeżeli zależy ci na programie, którego nie trzeba instalować, polecam CinemaPlayer. Pobierz jednak wersję stabilną.

10 Sie 2011, 20:18

Ja już jestem stary i przyzwyczaiłem się do Bestplayera1.0. I chcę naprawić raczej niż co innego instalować.

10 Sie 2011, 21:37

potus napisał(a):Ja już jestem stary i przyzwyczaiłem się do Bestplayera1.0. I chcę naprawić raczej niż co innego instalować.

Jak wyżej, niczego instalować nie trzeba. Wystarczy ściągnąć i włączyć program. Wygląda niemal tak samo jak BestPlayer, a jego obsługa równie prosta i przejrzysta.

12 Sie 2011, 20:48

Zainstalowałem ale to nie to. Trudno jeżeli nie da się naprawić to będę używał tego co mi zaproponowałeś.
Wyślij odpowiedź