Problemy dotyczące sieci Internet, konfiguracja sieci LAN, WLAN, konfiguracja serwerów. Rozdzielanie połączeń internetowych. Rozwiązywanie problemów związanych ze sprzętem i oprogramowaniem. Routery, huby, switche, anteny itp.
Wyślij odpowiedź

Pobierania nie chcą się uruchamiać

16 Gru 2008, 18:19

Mam pewnien problem, otóż gdy klikam na przycisk, który rozpoczynać ma pobieranie, nie dzieje się nic. Nie można różnież nawet zapisać elementu docelowego. Problem ten występuje zarówno na Operze, jak i IE. Myślałem, że może to firewall po prostu coś zdziwia, ale nawet jego wyłączenie nic nie dało. Bardzo proszę o pomoc.

Re: Pobierania nie chcą się uruchamiać

16 Gru 2008, 21:11

Czy wcześniej ten problem także występował :?: Spróbuj przeinstalować Operę. Klikając na TEN link powinno się rozpocząć pobieranie pliku.

EDIT: Poprawiłem link. Sprawdź czy ściągnie.
Ostatnio edytowany przez Palacio, 16 Gru 2008, 22:00, edytowano w sumie 1 raz

16 Gru 2008, 21:42

Jestem świeżo po instalacji Windowsa; przeinstalowanie przeglądarki nic nie dało...

16 Gru 2008, 23:00

W jaki sposób pobrałeś Operę, jeśli można zapytać.

16 Gru 2008, 23:55

Z oficjalnej strony (http://operapl.net/)

Z Twojego linku ściąga.

17 Gru 2008, 14:14

No to podaj link do pliku, który nie chce się ściągnąć, bo znając życie jest on wyjątkiem od reguły. Pobieranie jest prawidłowe, być może strona z której chcesz coś ściągnąć wygasła.

19 Gru 2008, 16:05

Miałeś rację, akurat miałem takie szczęście, że 3 razy trafiłem na wstony, które wygasły. Zaznaczyłem sobie teraz opcje z przeglądarce, żeby pokazywała mi wygaśniete linki, tak, żeby wiedział co i jak. Dzięki za fatygę/
Wyślij odpowiedź