Szukasz sterownika? Masz problem? Wszystko związane ze sterownikami itp.

Regulamin forum

1. Przed stworzeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji "Szukaj" (górne menu).

2. Baza sterowników do drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych.
Wyślij odpowiedź

Podczas gry pojawił się Blue screen

14 Lut 2013, 00:50

Witam
Podczas gry uświadczyłem dzisiaj blue screena, zupełnie nie wiem z jakiego powodu. Z tego co wyczytałem to jakis problem ze sterownikami, lecz nie za bardzo wiem od czego.
Wrzucam link to pliku Windows>Minidump
Proszę o pomoc :)

http://www73.zippyshare.com/v/95704193/file.html

Re: Blue screen

15 Lut 2013, 00:10

Przeinstaluj sterowniki od karty graficznej, najlepiej zainstaluj najnowsze.

15 Lut 2013, 01:29

Ale nigdy do tej pory to mu się nie zdarzyło. Sterowniki są dosyć aktualne, instalowałem nowe ok. 3 miesiące temu. To może być ich wina ?

15 Lut 2013, 11:20

Może być ich wina. Sterowniki do kart graficznych są dosyć często aktualizowane. Ale jeśli nawet masz najnowsze to je przeinstaluj.

17 Lut 2013, 21:16

Może to byc wina OC ? Czy procesor nie ma z tym nic wspólnego ?

17 Lut 2013, 22:27

Robiłeś overclocking i nic nie mówisz? To nie dziw się, że komputer wywala BSoD-y - zwłaszcza, jeśli robiło to jakieś ciele uczące się na komputerach kolegów

17 Lut 2013, 23:15

@Pangia: wpadasz na forum nabijać posty czy dowiedzieć się czegoś, ew. pomóc. Z twoją wiedzą to nawet nie podejmowałbym tematu.
OC było robione 2 miesiące temu i przeszło wszystkie testy OCCT, ale Far Cry 3 na full detalach je chyba przebija. Więc za przeproszeniem się zamknij.

18 Lut 2013, 00:52

Akurat Pangia ma trochę racji, choć wypowiada się w dosyć oryginalny sposób.

Przywróć dla pewności ustawienia fabryczne i zobacz czy problem nadal występuje.
No i rozumiem, że reinstalacja sterowników nie pomogła??
Wyślij odpowiedź