Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Wyślij odpowiedź

podpis w thunderbirdzie

11 Sie 2005, 13:51

witam,

pytaie dotyczace thunderbirda: gdzie ustawia sie w tym programi podpis, tzn. tekst, ktory jest dolaczany automatycznie na koncu mejla. Prosze o mozliwie dokladny opis gdzie sa opcje, ktore trzeba zaznaczyc, bo mam niemiecka wersje programu i musze sie orietowac po tym gdzie, a nie co.

pozdr.

zim

11 Sie 2005, 14:27

Witam,

juz o tym kiedys pisalem :].

W Mozilli Thunderbird -> Konfiguracja konta -> dolacz sygnaturke (wpisujesz sciezke pliku z sygnaturka, podpisem). Wczesniej tworzysz plik z dana sygnturka (moze byc .txt).

11 Sie 2005, 14:43

pamietam :)

problem w tym, ze nie moge nigdzie tych opcji znalesc :/ Gdzie jest konfiguracja konta? Chodzi o okno, ktore pojawia sie jak damy Extras (przedostatnie menu)->Konta (ewentualnie lewym na folder lokalny i potem ikonka z dwoma wajhami)??

Wyskakuje mi okno z lista opcji z lewej strony: ustawienia serwera itd. w sumie 6 opcji, ale nigdzie nie ma nic o sygnaturach.

uzywam thunderbirda Version 1.0 (20041206)

pozdr.

ps. jak sie umieszcza zdjecia w wiadomosci?

12 Sie 2005, 13:47

Moglbys przedstawic screen?

13 Sie 2005, 22:52

heh,

probowalem zrobic Screenshota i znalazlem :D
ale ze mnie debil, szukalem w podgrupach, a ta opcja znajduje sie na glownej karcie. Na wszelki wypadek, jakby ktos potrzebowal takiej informacji to po niemiecku to sie nazywa: ^Datei als "Signatur" anhängen.

pozdr.
zim
Wyślij odpowiedź