Rozmowy na temat tworzenia stron www oraz programowania.
15 Lip 2008, 21:41
jak moge na stronie zrobić pokaz zdjęc ? obecnie mam w galeri 4 grupy fotek i wybierając np 1 mam liste tych fotek (miniaturki) i musze kliknąc na jakiej i zeby dac nastepne musze cofnąc i wybrac inne a chodzi mi o takie ze np klinke na jedno i pisze albo sa strzałeczki dalej albo poprzednie nastepne itp. ale nie zeby było to w nowej stronie robione coś w stylu pps tylko tak jak jest na niektórych stronach np filmwebie mimo ze jest lista miniaturek klikam na jakies otwiera mi sie ono ale nie w nowym oknie tylko w okienku a reszta jest zciemniona tylko samo foto i tam jest następne poprzednie itp jest na to jakis skrypt ?? strona NIE JEST w php
16 Lip 2008, 11:32
Galerię można szybko i w prosty sposób zrobić też za pomocą wielu programów (Ifran View, J Album)
16 Lip 2008, 12:57
to jest wyglądowa bardzo fajne z tym że: jak włącze te galerie na strone linkiem ... to otwierqa mi sie ona ale jak wrócic do strony głównej? mojej strony głównej, próbowałem podstawic w nazwie albumu odnosnik do strony głównej ale wtedy pokaz sie nie wyświetla