Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)
Wyślij odpowiedź

Polecane gry MMORPG

20 Gru 2010, 00:27

Witam !
Chciał bym się dowiedzieć czy istnieją jakieś spolszczone gry mmorpg , w których nie zależnie od tego czy gracz ma komurkę a na niej mnustwo kasy czy też nie może śmiało do czegoś dojść a item shoop jest w praktyce zbędny ??
Do tej pory grałem w 4story i tam oczywiscie jak chcesz byc kims to trzeba sobie ulepszyc eq a zeby to skutecznie zrobic potrzebne sa itemki z item shoop :?
Teraz gram sobie w Shaiya i pozornie tam ten item shoop wydawal mi sie zbedny , ale jezeli chce się korzystac z gry w pelni i grac na najwyzszym poziomie no to trzeba znowu urzyć komoreczki :?
Mam nadzieję że zna ktoś coś fajnego , prosze tylko aby to nie byl Metin 2 albo Tibia bo co do tych gier szkoda mi słów .

Re: Polecane gry MMORPG

28 Gru 2010, 18:12

Proponuje Lineage 2, ale na prywatnych serwerach, których nie brakuje. Oczywiście klient jest darmowy, który jest dostępny na Instalkach.

10 Lut 2011, 15:57

Wiem że gry typu Lineage 2 czy World of Warcraft na servach priv sa darmowe tyle że ogranicza mnie język , dlatego pytałem o polskie gry :)
No , ale nie ważne widać takie nie istnieja ;p

21 Mar 2011, 10:29

Spróbuj kolego polski MMORPG Aphelion Online.Może nie jest tak rozbudowany jak L2 czy WoW, ale z pewnością jest w pełni spolszczony oraz nie liczy sie grubośc portfela :)

03 Kwi 2011, 03:43

To chyba coś pokroju tibi jezeli chodzi o grafe tak ?

03 Kwi 2011, 12:19

Tak, a może interesują Cię stare gry mud?

04 Kwi 2011, 12:52

Tak, grafika na poziomie Tibii, może troszke lepsza. Jednak w przeciwieństwie do Tibii nie musisz kupowac PACC (ani tego typu rzeczy), żeby mieć dobrą postać. Jeśli chodzi o "MUD`y" to polecam Arkadia.

04 Kwi 2011, 16:30

Ja z MUD`ów polecam -> killer.mud.pl.

27 Maj 2011, 12:50

Hymmm, ja bym ćwierkal z zachwytu gdyby World of Warcraft był po polsku, ale nie jest :(
Mimo to gram w WoWa juz kilka lat i jakoś mi to specjalnie nie przeszkadza, a znam ten język "znaczących pomruków" (angielski) baaaardzo slabo :D
Poprostu graj, zawsze znajdzie sie jakis polak z pomoca, wiem że na poczatku bedzie ci trudno, ale napewno sobie poradzisz :)
Wyślij odpowiedź