Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

Polska - Portugalia

11 Paź 2006, 21:31

Na stadionie Śląskim w Chorzowie po pierwszej połowie Polska - Portugalia 2 : 0 :D
Smolarek 9' , 19'

11 Paź 2006, 21:57

Nie no Polacy pieknie graja tylko szkoda, ze ja obstwailem w totomixie na portugalie :cry:

11 Paź 2006, 23:15

Ostatecznie 2:1 :)

12 Paź 2006, 06:56

polacy nie chcieli wygrać... im to nie chcacy wyszło ;)

niby potrafią wygrać z portugalia a z kazachstanem dostali w d*pe

12 Paź 2006, 07:47

Co Ty gadasz z kazachstanem wygrali 1 do 0 Smolarek strzelil w 52 minucie :> No chyba ze onet klamie :D

12 Paź 2006, 10:05

co tu duzo mówic polacy pokazali jak sie gra w piłke.
przestali stosowac taktyke reprezentacji - dlugi wykop i zaczeli grac prostopadłe pilki, skrzydla.

to bylo piekne ja niepamietam 2 tak udanego meczu polaków!! a wy??

Moim zdaniem to najlepszy mecz polaków od xxxx czasu no chyba ostatio tak dobrze grali w eliminacjach mundialu 2002.

trzymajcie tak dalej

Pozdrawiam

12 Paź 2006, 14:20

tak.. przepraszam... z kazachstanem wygralismy ;) ale z finlandią dostalismy w plecy ;] ponoc jestesmy 4ci w tabeli

12 Paź 2006, 14:51

Jestesmy w sumie na 3 i 4 miejcu bo mamy tyle samo punktów co Belgia. Teraz jak dobrze pametam to z belgia bedziemy grali mam nadzieje ze wygramy :) .

12 Paź 2006, 15:41

Chief napisał(a):...

...

jeszcze nieźle graliśmy z Niemcami na mistrzostwarch ;]

12 Paź 2006, 17:21

Heh no rzeczywiscie w tym meczu Polacy po prostu pokaszali klase , bylem zaczarowany ich gra :D . Szczegolnym zawodnikiem ktory mi sie podobal byl Bronowicki , dawno nie widzialem tak grajacego polskiego bocznego obroncy :twisted: . Tylko miejmy nadzieje ze to nie byl jednoraowy popis naszej reprezentacji :? .

12 Paź 2006, 17:26

+ADI+ napisał(a):
Chief napisał(a):...

...

jeszcze nieźle graliśmy z Niemcami na mistrzostwarch ;]

Można powiedzieć, że się starali ;) I według mnie jak by chcieli to by ten mecz wygrali :P Ogólnie zawiedli Mnie po meczu z Ekwadorem - totalna kiszka :x. Ale za to w wczorajszym meczu z Portugalią pokazali na co ich stać, oby tak dalej. :)

12 Paź 2006, 18:12

Wreszcie jakiś ciekawy temat który lubię :D

Polacy wczoraj grali bardzo ładnie. Nawet mój tato który w ostatnim czasie "wkurzył" się na reprezentacje i ją krytykował był zadowolony 8)

Do wczorajszych piłkaży nic nie miałem, bo grali dobrze po tym co pokazywali ostatnimi czasy :)

Tylko mnie nie którzy ludzie wkurzają... A czemu? Otóż np. taki pan A o nicku X pisze na forum onetu tak: Błaszczykowski, Golański, Bronowicki (itd) aut, co oni w ogóle w kadrze robią itd a po dobrym meczu jak wczoraj ten sam pan bądź pani A o zmienionym nicku na Y pisze że: brawo Golański, Bronowicki, Rasiak (idt).

Ktoś kiedyś ładnie napisał: w kraju jest ok. 40 milionów Polaków i każdy chce/jest być trenerem. Jeśli komuś się nie podoba skład, trener itd to niech nie ogląda, czy ktoś mu karze? Nie. Trener odpowiada w dużym stopniu za wyniki i to jego "głowa poleci".

Pozdrawiam.

12 Paź 2006, 18:12

ja nie oglądałem meczu bo nie mam nerwów na gre naszych piłkaży ale się miło zdziwiłem

12 Paź 2006, 20:54

rzeczywiscie wczoraj nasi zagrali naprawde na wysokim poziomie :) podobala mi sie gra calej naszej druzyny, nawet Rasiak sie cos tam staral no i asystowal :D Oczywiście uznanie dla Beenhakkera! Na poczatku mu nie szlo ale musial poznac druzyne itd. ale teraz to mysle ze bedzie dobrze :) jak bedziemy tak grac dalej to mozemy zajsc naprawde wysoko w Euro2006! :)

13 Paź 2006, 15:50

Byłem mile zaskoczony tym wynikiem :] Nareszcie nasi pokazali że też umieją grać!!
Wyślij odpowiedź