Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
24 Lut 2009, 00:22
Mam problem z wyborem programu antywirusowego. Nie znam się na nich. czy któś by mógł mi pomóc. Z góry dziękuje
24 Lut 2009, 02:06
Avira AntiVir Personal - Free Antivirus darmowa:
http://www.instalki.pl/programy/downloa ... lassic.phpZ płatnych GData
24 Lut 2009, 13:58
viewtopic.php?f=22&t=17692#p97922był już taki temat, korzystaj z funkcji szukaj.
25 Lut 2009, 11:40
dobrze, poszukam. a mam jeszcze pytanie bo o tym na razie nikt nie pisze. Interesuja mnie opinie testujących nowa Pandę i jeśli tesował ktos starsze wersje to opinie porównawcze.
25 Lut 2009, 17:30
to zależy czy chcesz płatny czy darmowy, płatne wiadomo są lepsze, ale pewnie masz na myśli darmowe.
obecnie korzystam z Avasta, z biegiem czasu zaczynam się denerwować, bo wykrywa zagrożenia których nie ma, więc nie polecam.
brat używał Kaspersky Anti-Virus, ale strasznie zamulał kompa, po włączeniu zawieszał się. może parametry za słabe.
może Avira?
26 Lut 2009, 21:08
Powinienem dodać to na początku- program potrzebuje do firmy. Więc musi mieć licencje. Korzystałem z Avasta - mulił komputer przy skanowaniu i u mnie też czasem wykrywał coś czego nie było. Zainstalowałem go bo mi kolega doradził.
26 Lut 2009, 23:26
Avasta sobie daruj. Dużo fałszywych alarmów i słaba skuteczność. Ja mam nową Pandę i korzystałem z wersji z 2005 i 2006 roku. Nowa jest bardzo dobra, świetnie mi się z nią pracuje. Cicha praca w tle i duża skuteczność. Poza tym nie czuć jej pracy na kompie, nawet średniej klasy (takim jak moim;) )
02 Mar 2009, 16:01
a która Pandę 2009 do biura? bo sa wersje dla biznesu i np global protection, jest jakas konkretna różnica?GP 2009 wydaje mi sie w porządku