Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.
Wyślij odpowiedź

pomocy,blokada kompa

19 Lut 2008, 17:51

mam kompa 24 godziny po formacie i po instalacji offisa 2007 nie moge wejśc na menadrzera urądzeń bo wyświetla sie komunikat : "menadrzer urządzeń został wyłączony przez administratora" no ale mam jedno konto i ono jest administratorem. co zrobić??m antyvir kaspersky nic mi nie wykrył z tym , jak moge włączyć tego menadrzera itp please pomocy..

19 Lut 2008, 18:02

Spróbuj tak jak w tym temacie: http://www.searchengines.pl/index.php?s ... ntry305853

20 Lut 2008, 12:07

zle z kąd mógł sie wziąc ???? nic nie pobierałem z internetu, byłem w trakcie instalowania programów dopiero. miałem kasperskiego z aktualnymi bazami. ?? jak mona sie przed tym uchronić?

pisło wtedy ze to virus malway aczy spyware coś takiego i pokaała sie ikonka czerwone kółko z X koło zegaarka na pasku i coś tam virus alletr itp, 3 ikonki z tarcza jakies sie pojawiły. jak sie od tego uchronić.

20 Lut 2008, 14:18

Dzial bezpieczenstwo , wklej logi.

20 Lut 2008, 20:34

Tak spytam profilaktycznie .Chodzi o menadżera zadań czy urządzeń?

Jak MU to:
Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System]
"DisableTaskMgr"=dword:00000000

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Group Policy Objects\LocalUser\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System]
"**del.DisableTaskMgr"=" "

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\system]

Zaznacz cały cytat ,wklej do notatnika i zapisz jako FIXMU.reg albo jak chcesz byle z rozszeżeniem*reg :wink:
Klik na plik / scal i restart kompa
Wyślij odpowiedź