Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)
Wyślij odpowiedź

Pomocy! Gra nie dziala!

09 Gru 2006, 10:46

Pisze ten temat jeszcze raz bo w drugim w dziale sterowniki chyba mi nikt nie odpowie. Bardzo mi zalezy na waszej pomocy!

Wiec sciaglem Lineage 2 Chronicle 4 ze strony www.lineage2.com i zainstalowalem. Nie wlaczalem gry poniewaz zaczela by sie sciagac nowsza wersja chronicle 5 a ja chce pograc na prywatnym serwerze do ktorego trzeba chronicle 4. sciaglem ze strony prywatnego serwera patcha zeby szlo na nim grac i jak wlaczam tego patcha to zamiast sie wlaczyc gra tak jak u reszty moich kolegow to mi wyskakuje blad:
Kod:
CPU: AuthenticAMD Unknown processor @ 1405 MHz with 382MB RAM
Video: NVIDIA RIVA TNT2 Model 64/Model 64 Pro (2181)

Failed to enter Entry: Can't find file 'Entry'

History: UGameEngine::Init <- InitEngine

Moze mam zle sterowniki czy co?? moze patch jest zly?? sciaglem go ze strony la2.theabyss.eu i nie chce mi dzialac.
prosze o pomoc!! bardzo bardzo mi zalezy na tej grze :(

09 Gru 2006, 11:25

Komputer spełnia minimalne wymagania sprzętowe :?:
Jeżeli tak to uaktualnij sterowniki do grafiki :arrow: http://www.nvidia.pl/page/home.html

09 Gru 2006, 11:27

Hmm, błąd pisze o braku pliku wejściowego, chociaż podejrzewam, że jest inna przyczyna. Proszę o sprawdzenie steroników do karty graficznej, zainstalowanie najnowszego DirectX oraz sprawdzenie wymagań gry. Z L2 zawsze jest sporo problemów :/

09 Gru 2006, 15:10

Image

A directx dzwonilem do wuja i mowil ze instalowal directx 9.0c czy jakos tak

Co mam wkoncu zrobic?? bardzo mi zalezy zeby gra chodzila. prosze pomozcie!!

09 Gru 2006, 15:18

Niestety nie mam pojęcia. Mam za to wskazówke. Popytaj na jakimś polskim forum Lineage 2 o twój problem. Ewntualnie możesz dać logi, ale to raczej sprawa hardware`u

09 Gru 2006, 15:36

jestem na forum www.lineage2.bo.pl i czytam rozne poradniki. duzo ludzi ma ten sam problem.
czytalem ze jeden gosciu mial taka sama grafe i ten sam problem i sterowniki i napisal ze podlubal w directx i mu dziala, tylko ze ja niewiem gdzie i co mam podziubac -.-
jeszcze moze dzisiaj do mnie przyjedzie wuja ktory jest informatykiem i on zobaczy moze trza sciagnac starsze sterowniki.

09 Gru 2006, 18:19

Zainstalowalem na nowo Directx 9.0c i zainstalowalem rowniez starsze sterowniki nvidii 7.2.1.4, gdyz na forum o lineage kto pisal ze mu to pomoglo, ale niestety nawet reinstall gry nic nie dal
teraz mam inne okienko:
CPU: AuthenticAMD Unknown processor @ 1401 MHz with 382MB RAM
Video: NVIDIA RIVA TNT2 Model 64/Model 64 Pro (7214)

Failed to enter Entry: Can't find file 'Entry'

History: UGameEngine::Init <- InitEngine

blagam was pomozcie mi!! robie wszystko co w mojej mocy i itak mi nie dziala!!

09 Gru 2006, 21:49

Entry: Can't find file 'Entry'

A czy to czasem nie oznacza, że w grze brakuje jakiegoś pliku :?: Jeżeli tak to przykro mi, ale z tej wersji raczej sobie nie pograsz :(

12 Gru 2006, 21:45

Moim zdaniem masz za słabą kartę graficzną
Oto wymagania:
- Pentium3 800MHz CPU
- 256 MB RAM
- GeForce 2
- 5 GB wolnego miejsca na HDD
Także,nie pograsz na tej karcie:/
Wyślij odpowiedź