Problemy dotyczące sieci Internet, konfiguracja sieci LAN, WLAN, konfiguracja serwerów. Rozdzielanie połączeń internetowych. Rozwiązywanie problemów związanych ze sprzętem i oprogramowaniem. Routery, huby, switche, anteny itp.
Wyślij odpowiedź

POMOCY! Nie moge ściągać!

15 Lis 2009, 14:42

Witam! od wczoraj jak próbuje cokolwiek ściągnąć z internetu, nic sie nie zapisuje! Gdy klikam np. download wyskakuje okienko klikam zapisz, wszystko się ściąga ale gdy sie ściągnie niema pliku! Mam Windows Vista. Prosze was o szybką odpowiedź! Pozdrawiam.
p.s. dodam że odinstalowałem akcelerator pobietania Free Download Manager, lecz nie wiem czy problem sie pojawił jeszcze przed odinstalowaniem.
Ostatnio edytowany przez wojtek882, 15 Lis 2009, 17:44, edytowano w sumie 1 raz

Re: POMOCY! Nie moge ściągać!

15 Lis 2009, 17:05

A może się zapisuje tylko w innym miejscu??? Sprawdź w ustawieniach przeglądarki, gdzie są zapisywane pobierane pliki

15 Lis 2009, 17:35

mati8898 napisał(a):A może się zapisuje tylko w innym miejscu??? Sprawdź w ustawieniach przeglądarki, gdzie są zapisywane pobierane pliki

Mam dwie przeglądarki: internet explorer i Mozilla Firefox. Internetem nic nie moge sciągać bo tak jak napisałem wyżej niema pliku, a gdy sciągne coś z mozilli i chcem to otworzyć to wyświetla się okienko i pisze C:\Users\v340\downloads\NAZWA PLIKU.exe nie jest prawidłową aplikacją systemu Win32. Próbowałem z kilkoma plikami i całyczas pisze to samo!

15 Lis 2009, 18:19

Jeśli posiadasz jakiegoś antywirusa to wyłącz go i spróbuj wtedy coś pobrać

15 Lis 2009, 18:50

próbowałeś przez prawo-klik?
PPM :arrow: Zapisz element docelowy jako...

15 Lis 2009, 20:33

Wszystko już działa! Miałem zainstalowane dwa antywirusy (avg, avast) :shock: :shock: :shock: Sam nawet nie wiedziałem :oops: Dzięki wielkie za pomoc temat uważam do zamknięcia!
Wyślij odpowiedź