Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Wyślij odpowiedź

pomocy ;(

21 Paź 2005, 17:43

Help :? ... 2 pytania....
1. Jak zainstalowac spolszczenie do Macromedia Flash MX 2004 :evil:
2. GDZIE (w jakim folderze) znajduja sie animacje z Anim FX (pełna wersja)? Bo juz mnie szlag trafia.

Pytanie- bonus: jak zrobic fajna prezentacje we flashu :)?

21 Paź 2005, 18:51

szakal napisał(a):Help :? ... 2 pytania....
1. Jak zainstalowac spolszczenie do Macromedia Flash MX 2004 :evil:
2. GDZIE (w jakim folderze) znajduja sie animacje z Anim FX (pełna wersja)? Bo juz mnie szlag trafia.

Pytanie- bonus: jak zrobic fajna prezentacje we flashu :)?

Ad. 1
Z tego co mi wiadomo nie ma do tej wersji spolszczenia, mi tez bylo potrzebne (licze na zebre, ze mnie wyprowadzi z błedu) 5 pkt.

Ad. 2
Nie wiem 0 pkt.

Ad. 3
Trzeba sie poomęczyć, albo powiedzieć kumplowi zeby stworzył coś fajnego :D 2,5 pkt

RAZEM= 7,5 pkt
OCENA=??? (szakal :D)

21 Paź 2005, 22:37

kuba88 napisał(a):Ad. 1
Z tego co mi wiadomo nie ma do tej wersji spolszczenia, mi tez bylo potrzebne (licze na zebre, ze mnie wyprowadzi z błedu) 5 pkt.
Jednak jest.

22 Paź 2005, 15:39

Instalacja spolszczenia prawdopodobnie odbywa się po przez nadpisanie obcojęzycznej wersji programu plikiem spolszczonej wersji... Sprawdź w folderze programu (po instalacji), czy nie znajduje się tam plik o nazwie Flash_pl.exe lub Flash.exe. Pytanie, posiadasz pełną wersję Macromedia Flash MX 2004, czy trialową?

23 Paź 2005, 13:58

http://www.instalki.pl/programy/downloa ... lashMX.php

Spolszczenie dziala tylko z pelna wersja programu.

23 Paź 2005, 15:11

Mam pełną wersję.... Tylko problem jest w tym, ze jakie nazwy plikow bym tam nie wpisywal zawsze pojawia sie jakis blad... I dodam tylko, ze spolszczenie tez pobieralem z roznych zrodel...

Ps. Co chcecie od szakala :D :lol:

Pozdro
Wyślij odpowiedź