Sugestie, uwagi dotyczące strony. Nie boimy się opinii - piszcie!
17 Lip 2005, 14:44
czy jest możliwość wstawić taką opcje, aby można było usówać swoje posty?
17 Lip 2005, 15:50
tak!!
ale to zalezy musi admin w panelu dodac
17 Lip 2005, 16:12
glizdu napisał(a):czy jest możliwość wstawić taką opcje, aby można było usówać swoje posty?
Nikłe są szanse na to, że administratorzy zgodzą się, żeby użytkownicy forum posiadali możliwość usuwania swoich postów. Pomyśl, gdyby tak każdy dodawał i usuwał swoje posty kiedy chciał, to każdy temat na tym forum byłby bez ładu i składu. Jeżeli przez przypadek umieściłeś dwa posty, to administratorzy i tak usuną jeden z nich... glizdu, gdyby użytkowicy posiadali tak wiele uprawnień, to widzę problemy;) Pozdrawiam!
17 Lip 2005, 16:40
No bez przesady zebra, jakoś na innych forach można usówać posty i jest ok.
17 Lip 2005, 20:41
glizdu, gdyby użytkowicy posiadali tak wiele uprawnień, to widzę problemy;) Pozdrawiam!
na forum instalek jest bardzo malo uprawnien dla userow,ale pewnie z czasem instalki sie rozwina(wedlug mnie maja swietlana przyszlosc)
na bardzo wielu forach jest opcja usun
ale dla przykladu,na niektorych niema nawet opcji "zmien"!!!!!!!
17 Lip 2005, 23:02
glizdu napisał(a):No bez przesady zebra, jakoś na innych forach można usówać posty i jest ok.
Fakt, na większości forum jest opcja usuwania swoich postów. Ważne co mają na ten tamat do powiedzenia sami administratorzy, w końcu to od nich zależy, czy użytkownicy będą mieli takie uprawnienia. Pozdrawiam!
18 Lip 2005, 09:04
Dokładnie zebra wszytsko zależy od administratorów, ale to jest nieraz przydatne, aby usunąć swoje posty.
18 Lip 2005, 09:16
W jakim celu mielibyśmy udostępnić taką opcję? Proszę podać konkretne argumenty
18 Lip 2005, 09:27
No jak było w moim przypadku, niepotzrebnie zrobilem dwa posty i chciałem usunąć wcześniejdzy aby nie zaśmiecać forum a tu sie nie dało.
18 Lip 2005, 09:51
Jak widać trzeba się zastanowić zanim napisze się posta
Myślę, że przydatną opcją jest "Zmień" można poprawić błędy, treść itp.
18 Lip 2005, 17:05
Na dzien dzisiejszy nie przewidujemy takiej opcji.