TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Witam, potrzebuję komplet sterowników do NTT Corrino 607I gdyż gdzieś mi się płytka zapodziała. Patrzyłem na stronie producenta ale nie ma żadnych plików... Z góry dzięki za pomoc.
tak do xp. dzięki..tyle że jak instaluje sterownik od grafiki to wywala mi błąd, że to sterownik nie pod ten model urządzenia. potrzebne mi są jeszcze sterowniki do wi-fi i do PCI FLASH...nie mogę tego znaleźć na stronie via.
Wejdź we właściwości karty graficznej, odinstaluj sterowniki, potem zainstaluj wybierając przy tym ścieżkę dostępu do tego co zostało ściągnięte przez ciebie.
robię dokładnie tak ja mówiliście, nawet próbowałem mu "pokazać" plik inf..ale nie zauważył go. Może to nie ta instalka? Jak znaleść pozostałe sterowniki (np. Modem, WI-FI, Pamięć PCI) ? Dzięki za pomoc.
Witam, potrzebuję jeszcze sterownika do modemu, PCI i Wi-FI. Nie mogę znaleźć nazwy tych urządzeń ani producentów. Więc wystarczy mi nawet sama nazwa.. Dzięki za pomoc, pozdrawiam
Pobierz i zainstaluj Everest-a https://www.instalki.pl/programy/downlo ... ition.html , będziesz miał dokładne informacje o wszystkich podzespołach itd , wtedy będzie można czegoś szukać,bo tak to będziesz kombinował i instalował w ciemno,robiąc tylko więcej zamieszania i błedow.